reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
aaaaaaaaaaaaa no widzisz i teraz jesteś nauczona
a ja...
co ja tam wiem

ale mam Was i forum i sie dowiej jakby co - bez czytania ;D

cholera nie wiem ile moja córeczka może teraz ważyć :(
w 6 tygodniu szczepienie, więc pewnie w przychodni będzie też ważenie ::)
orientujecie się jak to jest?

Melanie a była u Ciebie pediatra na wizycie patronażowej?? Jeśli nie, to ama powinnaś z Paris pojechać do przychodni ale do zdrowych dzieci!!! i pokazać ją pani doktor. Wtedy ją osłucha, zbada i zmierzy. Od jutra podajesz witaminkę D3?

Pediatra miała przyjść po położnej
położna była 4 dni temu ::)
a pediatry ni ma :p ;D

a ja nic nie wiem o tej witaminie, trzeba?

Nie powiedzieli Ci w szpitalu?? w książeczce powinnaś mieć zapisane. Podaje ją się od 14 dnia życia i zapobiega krzywicy u dzieci. Zwłaszcza jesienią i zimą kiedy nie ma słoneczka, które dostarcza jej organizmowi. Sprzedają ją tylko na receptę więc pediatra byłby wskazany. Oczywiście nic się nie stanie jak zaczniesz podawać kilka dni później

poczekam na tą pediatrę, juz myślałam, że dzisiaj będzie na pewno ::)
a my 4 dni temu posiedziałyśmy na slonku, to pewnie sie nic nie stanie - tak jak mówisz :D

napewno nie.... teraz jeszcze pewnie załapią nasze dzieciaczki trochę słoneczka ale jak się zacznie porządna jesien, to lepiej dawać witaminkę niz latać po doktorach

reklama
Ja witaminkę D3 mam zapisana od trzeciego tyg. wiec zaczynamy w niedzielę a do tej pory staralismy sie łapać promyki słoneczne :)

Do góry