reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

princess36ym.jpg

to fotka z filmiku jaki nam nagrał

fajny mamy filmik, bo Paris akurat ziewała ;D

a to co wygląda jak uszko, to jest rączka

reklama
Ale te dzieciaki podobne do siebie ;D
to ona tak gimnastykę uprawia po tobie rece za głowę ale wygibaski ;D
Ja mam na filmie jak Kuba pokazuje coś paluszkiem ;D
ja dostałam filmik który trwał chyba z minutkę i zdjęcie a ty?

ja mam 2 kilkunasto sekundowe filmiki i fotkę też :laugh:

prawie mieliśmy tego dnia wypadek na ul Prymasa Tysiąclecia przy al.jerozolimskich
pękła nam spręzyna na amortyzatorze w prawym przednik kole i zapieprzaliśmy akurat koło tira
ciągnęło nas pod koła tirka ale opanowałam sytuację
zrobiliśmy korek na poł warszawy ;D
bo nie było mozliwości zjechania z wiaduktu i z 2 pasów 1 był zajęty przez nas :p
w dodatku było około 15 - szczyt

potem spóźniliśmy sie na badanie na krakowskie przedm. ja zestresowana na maxa tym co się stało i co mogło się stać
a mała sobie na usg ziewała 8)

wróciłam od lekarza
Franek wazy juz ponad 3600 gr ::)
przez 3 tygodnie przybył 700 gr według USG
a ja 3 kilo
chyba z tą wagą cos nie tak
ostatnio tylko 1 kilo
a teraz 3
jeszcze trochę i 20 dobije ::) ::)

reklama
MARTA to tylko gratulować dorodnego bobaska ale może niech tak trochę zwolni bo będziesz rodziła ze 4,5 kg ;)

Do góry