reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

reklama
Zanizylam wczesniej wage mojej Juli bo sprawdzalam w ksiazecce co napisala i wychodzi ze wazy 9350...ale i tak jest moja malutka kruszynka...

Dobranoc kobitki.

Przy okazji wizyty u pediatry zwazylam Dawidka.

No wiec: waga 9,6 kg (tak mniej wiecej - bo bardzo sie wiercil itrudno bylo go dokladnie zwazyc)

A mierzy juz ponad 80 cm, bo ciuszki kupuje mu na 80-86 i sa dobre.

Nr buta - ponad 22, bo sandalki z tym numerem juz sa za male, po niecalym miesiacu noszenia.

Stopy ma duze i dlugie paluszki u raczek. Moze wysoki bedzie? Tylko nie wiem po kim :) Ja mam 160 cm a maz 176 cm

A ja już myślałam, żę tylko robert ma taką wielką stopę ::) :) Nosi buciki nr 21. A jeżeli chodzi o wagę, to nie spada. Wczoraj moja sąsiadka się z nim ważyła i wyszło, że ponad 10kg ma :D Ale za dużo, to on nie przybiera. Robercik jest bardzo ruchliwy i szybki z tym swoje raczkowanie. A jakie wygibusy wyczynia w wannie. Umycie pupki po kupce, to nie lada wyczyn :laugh: :laugh:.

Joanna MK pisze:
My bucikow jeszcze nie nosimy ale skarpetki wczoraj kupilismy 19-21 i sa ciuteczke przy duze...

My podobnie, skarpetko - kapcie 19-21 sa ciut za duze ::)

Waga lazienkowa 8400, wzrost 78/chyba ;)

GRATULUJEMY WSZYSTKIM SMAKOSZOM A NIEJADKOM ZYCZYMY APEtYTU :D :D :D

reklama
Sandrunia ma nozke 20,

wzrostu i wagi nowej nie znam, ale za tydzien sie dowiem :)

ubranka kupujemy na 86, bo te na 80 sa juz w sam raz.

Nie dowiary jak te nasze malenstwa szybko rosna ;D

Do góry