reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
Zanizylam wczesniej wage mojej Juli bo sprawdzalam w ksiazecce co napisala i wychodzi ze wazy 9350...ale i tak jest moja malutka kruszynka...

Dobranoc kobitki.

Przy okazji wizyty u pediatry zwazylam Dawidka.

No wiec: waga 9,6 kg (tak mniej wiecej - bo bardzo sie wiercil itrudno bylo go dokladnie zwazyc)

A mierzy juz ponad 80 cm, bo ciuszki kupuje mu na 80-86 i sa dobre.

Nr buta - ponad 22, bo sandalki z tym numerem juz sa za male, po niecalym miesiacu noszenia.

Stopy ma duze i dlugie paluszki u raczek. Moze wysoki bedzie? Tylko nie wiem po kim :) Ja mam 160 cm a maz 176 cm

A ja już myślałam, żę tylko robert ma taką wielką stopę ::) :) Nosi buciki nr 21. A jeżeli chodzi o wagę, to nie spada. Wczoraj moja sąsiadka się z nim ważyła i wyszło, że ponad 10kg ma :D Ale za dużo, to on nie przybiera. Robercik jest bardzo ruchliwy i szybki z tym swoje raczkowanie. A jakie wygibusy wyczynia w wannie. Umycie pupki po kupce, to nie lada wyczyn :laugh: :laugh:.

Joanna MK pisze:
My bucikow jeszcze nie nosimy ale skarpetki wczoraj kupilismy 19-21 i sa ciuteczke przy duze...

My podobnie, skarpetko - kapcie 19-21 sa ciut za duze ::)

Waga lazienkowa 8400, wzrost 78/chyba ;)

GRATULUJEMY WSZYSTKIM SMAKOSZOM A NIEJADKOM ZYCZYMY APEtYTU :D :D :D

reklama
Sandrunia ma nozke 20,

wzrostu i wagi nowej nie znam, ale za tydzien sie dowiem :)

ubranka kupujemy na 86, bo te na 80 sa juz w sam raz.

Nie dowiary jak te nasze malenstwa szybko rosna ;D

Do góry