reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak rosną nasze maluszki...

reklama
Piotruś
Waga urodzeniowa 3700
Wypis ze szpitala - 4 doba - 3450
14 doba 3950
43 doba (dzisiaj) - 5300

Co do wzrostu to trochę jestem skołowana. Urodził się i miał 58 cm, a dziś Go lekarka zmierzyła i wpisała tyle samo... A ja jak Go kładę do łóżeczka i patrzę jak się rozciąga i potem mierzę to wychodzi mi ponad 60 cm. Wydaje mi się, że albo w szpitalu się pomylili albo lekarka się dziś pomyliła...

moj synek urodzil sie z waga 4470.po tygodniu spadl do 4280 i wychodzac ze szpitala po 10 dniach wazyl 4360 a teraz wazy 4600,dlugi 55cm sie urodzil a teraz nie wiem.pozdrawiam.:-)

Pięknie Wasze dzieci już ważą :-)

Maja jak się urodziła to ważyła 2660 w VI dobie - 2430g a teraz w 10 tygodniu waży 4530 :-)
Dzisiaj spotkałam znajomą której siostra właśnie urodziła córeczkę z wagą 4500 tyle co Maja ma teraz :-D

reklama
A ja jestem w szoku :szok: waga Rysia :
urodzeniowa - 3260
po 24 dniach - 4280
dzisiaj - 5200 !!!
A ja się zamartwiam że on dużo ulewa ale juz chyba nie wyrabia z taką ilością jedzenia, w ciągu dnia to co chwile do cyca woła na szczęście w nocy co ok.3h.

Do góry