reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną nasze maluszki...

reklama
Piotruś
Waga urodzeniowa 3700
Wypis ze szpitala - 4 doba - 3450
14 doba 3950
43 doba (dzisiaj) - 5300

Co do wzrostu to trochę jestem skołowana. Urodził się i miał 58 cm, a dziś Go lekarka zmierzyła i wpisała tyle samo... A ja jak Go kładę do łóżeczka i patrzę jak się rozciąga i potem mierzę to wychodzi mi ponad 60 cm. Wydaje mi się, że albo w szpitalu się pomylili albo lekarka się dziś pomyliła...

moj synek urodzil sie z waga 4470.po tygodniu spadl do 4280 i wychodzac ze szpitala po 10 dniach wazyl 4360 a teraz wazy 4600,dlugi 55cm sie urodzil a teraz nie wiem.pozdrawiam.:-)

Pięknie Wasze dzieci już ważą :-)

Maja jak się urodziła to ważyła 2660 w VI dobie - 2430g a teraz w 10 tygodniu waży 4530 :-)
Dzisiaj spotkałam znajomą której siostra właśnie urodziła córeczkę z wagą 4500 tyle co Maja ma teraz :-D

reklama
A ja jestem w szoku :szok: waga Rysia :
urodzeniowa - 3260
po 24 dniach - 4280
dzisiaj - 5200 !!!
A ja się zamartwiam że on dużo ulewa ale juz chyba nie wyrabia z taką ilością jedzenia, w ciągu dnia to co chwile do cyca woła na szczęście w nocy co ok.3h.

Do góry