reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną nasze maluszki...

reklama
Wymiary Majeczki z dziś czyli 7 miesięcy.

Waga 8770g
Długość 74cm
Obw. główki 44,5cm
Obw. klatki piersiowej 43cm.

Z tego co widzę to Majka z tych cięższych dzieciaczków :D, ale pediatra nie czepiał się wagi to chyba spoko, a ona taka chyba od tego cycusia bo doi i doi :D.

Antoś za tydzień skończy 7 miesięcy.
Waży dziś 10kg200g i mierzy 77cm :-)
clue nasze maluszki idą niemal łeb w łeb :-) Tylko mój nadal o równy miesiąc młodszy ;-)
maliinka_ev oj ja już nie pamiętam kiedy Antoś tyle ważył ;-)

Witajcie kochane,przepraszam ze tak dlugo milczalam,mam klopoty i to dosc spore,stesknilam sie zaWami.moj Mateusz ma 7 miesiecy i 1 tydz.wazy malutko w porownaniu do Waszych pociech,8 kg, 65 cm dl.p.doktor mowi ze wszystko jest ok,ale ja wciaz sie boje,po tym co bylo po urodzeniu. Musze nadrobic zaleglosci i odnowic z Wami kontakty,caluje i sciskam.:-)

A mój Maciuś "pobił" wszystkich:-D

7 miesiący i 3 dni
waga 9800
długość 80 cm
ob. główki 48
ob. kl. piersiowej 46

Ooo bigU jaki wielki chłopak :), nie wiem czy dobrze pamiętam ale Maciuś chyba na początku szczuplasek był, pięknie go mamusia wykarmiła:D. Ale chłopcy chyba z reguły więksi i ciężsi są. To dobrze, bo już myślałam, że moja Majka chłopaków z wagą i wymiarami bije.

Lana miło Cię znowu zobaczyć, pokazuj się częściej:).

reklama
dokładnie Malinka- Maciuś był najmniejszy z całej listopadowej druzyny:-D a teraz taki wielki chłop z niego:tak::-D - co miesiąc przybywa mu 1 kg i tego teraz sa efekty;-)ale mysle ze jak zacznie sie wiecej ruszac to ta waga stanie w miejscu - tak zreszta bywa u dzieciaczków tym wieku:-)

PS. Macius jest prawie 2razy wiekszy od swojej miesiąc starszej kuzynki

Do góry