reklama
mama2006
Fanka BB :)
Śliczne są te Wasze maleństwa
Szczerze Wam powiem, że ja też mało widzę na tych USG 3D i 4D. Dlatego też nie idę na takie badanie.
Szczerze Wam powiem, że ja też mało widzę na tych USG 3D i 4D. Dlatego też nie idę na takie badanie.
Na pewno sę uśmiechała :-) hahahah Liczę na to na wcześniejszym zdjęciu z USG machała lub machał tak przynajmniej to widziałam. Ja już nie będę miała więcej USG przykro mi z tego powodu strasznie. Juz nie mogę się doczekac jak ją zobaczę.
Wasz dzieciaczki też są przepiękne, ale ze zdjęc 3D i 4D ja nic nie widzę. Tzn. widzę ale mało rozumiem
Wasz dzieciaczki też są przepiękne, ale ze zdjęc 3D i 4D ja nic nie widzę. Tzn. widzę ale mało rozumiem
reklama
Ja tez mam czesto problem z wypatrzeniem co na waszych zdjeciach jest. Mysle ze wszystko ladnie widac ale jak sie wie co ma byc widac ;-)Ja np na dwoch ostatnich zdjeciach Vanili nie widzialam prawie nic i dopiero jak mi powiedziala co mam zobaczyc to zobaczylam. A nawet wtedy nad ostatnim zjeciem siedzialam jeszcze z 10 minut zanim to dostrzeglam.. Kurczowo trzymalam sie tego ze ta czarna plama to jak to Vanilia napisala "dziura" w glowie i po nitce do klebka znalazlam nos i usta hehe.
A na Twoim zdjeciu widze wszystko z wyjatkiem twarzy/glowy.. tak jakby byla czyms zaslonieta..
A na Twoim zdjeciu widze wszystko z wyjatkiem twarzy/glowy.. tak jakby byla czyms zaslonieta..
Podziel się: