Twoje dziecko rozpoczyna edukację szkolną? W rozmowie skupiamy się na dzieciach, które rozpoczynają dopiero swoją przygodę ze szkołą. Jak również rozmawiamy o dzieciach z młodszych klas szkoły podstawowej, które do tej szkoły wracają. A wracamy wszyscy w sytuacji, która nadal jest niepewna, bo Covid_19 nie odpuszcza, więc tak naprawdę nikt nie wie czego mamy oczekiwać. Rady jak wesprzeć dziecko i jak wesprzeć samych siebie.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Moja pójdzie do 1klasy we wrześniu i niewiem czy sobie poradzi
Betty2
A mój syn poszedł sam do szkoły bo chodził do pp w centrum. Obyło się bez bagażu starych tematów z zerówki i choć tam miał fajną grupę to tym bardziej mnie cieszy, że dał radę poznać nowe dzieci...Z czasem okazało się że w rejonie sporo kolegów mieszka blisko.Teraz już 3 klasa i widać że są zgrani.
To co nowe zawsze budzi emocje ale kto ma wierzyć w nasze dziecko jak nie my?
Będzie ok... czasem może nie od razu wszystko się opanuje ale w tym rola wychowawcy no i nas.
Będzie ok... czasem może nie od razu wszystko się opanuje ale w tym rola wychowawcy no i nas.
marta18691
Starsza córka jest w 2 klasie i od pocztąku w 1klasie radziła sobie bardzo dobrze bardziej jest ogarnięta niż młodsza córkaA mój syn poszedł sam do szkoły bo chodził do pp w centrum. Obyło się bez bagażu starych tematów z zerówki i choć tam miał fajną grupę to tym bardziej mnie cieszy, że dał radę poznać nowe dzieci...Z czasem okazało się że w rejonie sporo kolegów mieszka blisko.Teraz już 3 klasa i widać że są zgrani.
Podziel się: