reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś już nie śpi w dzień :----(
donkat
Fanka BB :)
jak wyglada sytuacja ze spaniem w przedszkolu w 4-latkach? tez maja lezakowanie?
pytam, bo u nas w zeszlym roku, ze wzgledu na brak warunkow lokalowych, nie bylo spania w zadnej grupie. a teraz- w nowym budynku-nie wiem, jak bedzie. szczerze-nie chcialabym lezakowania, bo Julitka bedzie pozno chodzila spac.
pytam, bo u nas w zeszlym roku, ze wzgledu na brak warunkow lokalowych, nie bylo spania w zadnej grupie. a teraz- w nowym budynku-nie wiem, jak bedzie. szczerze-nie chcialabym lezakowania, bo Julitka bedzie pozno chodzila spac.
luandzia1
Entuzjast(k)a
u Zuzi w przedszkolu śpią tylko maluchy ,średniaki mają tylko odpoczynek po obiedzie. Zuzia od miesiąca mi nie śpi i ja się z tego cieszę bo już nie jest jej to potrzebne, wcześniej chodzi spać, nie trzeba wszystkiego dostosowywać do jej pory spania,ale ten okres przejściowy był trudny bo z jednej strony nie chciała spać ,ale były też momenty kiedy była bardzo zmęczona i jęcząca
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
W listopadzie beda 2 lata jak Mateusz nie spi w dzien. Czasami go zmorzy i zasnie w ciagu dnia, czasami kimnie w aucie.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś przechodzi właśnie ten etap przejściowy, o którym pisała Luandzia i ciężko czasem jest, ale fakt, plus jest taki, że bez problemu zasypia wieczorem. U nas czterolatki chyba już nie leżakują.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
u nas identycznie jestW listopadzie beda 2 lata jak Mateusz nie spi w dzien. Czasami go zmorzy i zasnie w ciagu dnia, czasami kimnie w aucie.
reklama
U nas czterolatki też już nie leżakują z czego bardzo sie cieszę, bo od poniedziałku panie zrezygnowały już z leżakowania i Tuśka wreszcie chodzi normalnie spać, a nie przed 22 ale u Szymka w przedszkolu czterolatki mają leżakowanie nadal
Podziel się: