Tak. Stymulacja parę cykli.A próbowaliście tez innych opcji?
I jeden raz inseminację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Stymulacja parę cykli.A próbowaliście tez innych opcji?
Żałujesz że jednak nie poszliście wcześniej do kliniki leczenia niepłodności i nie zdecydowaliście się tam na leczenie, czy jednak uważasz, że czekanie i (jak mniemam) późniejsze zajście w ciążę było dobrą decyzją?Otarłam się o klinikę niepłodności. Już prawie podejmowaliśmy decyzje o in vitro. Nie zdecydowaliśmy się z wielu powodów. Jednak podczas wielu wspólnych rozmów, oboje wyrazalismy opinie, ze nie ma co próbować jakichś innych terapii, bo czas jednak ucieka. Jeśli jest ktoś zdecydowany na in vitro to lepiej od razu do tego podchodzić a nie tracić czas na inne, być może bezproduktywne opcje.
Tak wiec ja bym radziła od razu na in vitro.
Żałujesz że jednak nie poszliście wcześniej do kliniki leczenia niepłodności i nie zdecydowaliście się tam na leczenie, czy jednak uważasz, że czekanie i (jak mniemam) późniejsze zajście w ciążę było dobrą decyzją?
Dzięki [emoji3526]W moim przypadku czekanie było lepsze. Nie zaluje tego jak się moje życie potoczyło.