reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak dlugo bolal Was brzuch na poczatku ciazy?

reklama
No ja wczoraj zrobiłam test, dwa dni po terminie spodziewanej miesiączki. Wyszedł pozytywny i właśnie boli mnie brzuch. Przed terminem miesiączki też bolał myślałam że to na okres, ale test pozytywny i nadal boli.

No ja wczoraj zrobiłam test, dwa dni po terminie spodziewanej miesiączki. Wyszedł pozytywny i właśnie boli mnie brzuch. Przed terminem miesiączki też bolał myślałam że to na okres, ale test pozytywny i nadal boli.
Boli tak samo mocno jak okresowy czy troche mniej? Mi tak przychodzi i mija, ale nie jest taki mocny jak okresowy…

Do 3 miesiąca miała bóle jak okresowe, później już inne ale do końca ciąży coś 🙈
Boli tak samo mocno jak okresowy czy troche mniej? Mi tak przychodzi i mija, ale nie jest taki mocny jak okresowy…
Jakoś koło tygodnia.....

reklama
Kochana bolący brzuszek to dopiero początek dolegliwości 😂😂, potem będą bolały Cię piersi, sutki, krocze itd, warto się przyzwyczaić do różnych dolegliwości. Ale później spotka Cię nagroda, piękny mały człowiek ♥️♥️♥️🙂🙂

Do góry