dreamaboutlove92
Zaciekawiona BB
Ile dni bolal Was brzuch na poczatku ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do 3 miesiąca miała bóle jak okresowe, później już inne ale do końca ciąży cośIle dni bolal Was brzuch na poczatku ciazy?
Boli tak samo mocno jak okresowy czy troche mniej? Mi tak przychodzi i mija, ale nie jest taki mocny jak okresowy…No ja wczoraj zrobiłam test, dwa dni po terminie spodziewanej miesiączki. Wyszedł pozytywny i właśnie boli mnie brzuch. Przed terminem miesiączki też bolał myślałam że to na okres, ale test pozytywny i nadal boli.
Boli tak samo mocno jak okresowy czy troche mniej? Mi tak przychodzi i mija, ale nie jest taki mocny jak okresowy…Do 3 miesiąca miała bóle jak okresowe, później już inne ale do końca ciąży coś
Boli tak samo mocno jak okresowy czy troche mniej? Mi tak przychodzi i mija, ale nie jest taki mocny jak okresowy…Jakoś koło tygodnia.....
Mnie bolało jak na okres. Nic mniejBoli tak samo mocno jak okresowy czy troche mniej? Mi tak przychodzi i mija, ale nie jest taki mocny jak okresowy…
Boli tak samo mocno jak okresowy czy troche mniej? Mi tak przychodzi i mija, ale nie jest taki mocny jak okresowy…