reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

efunia, u nas jest dokladnie tak samo...
...jak ladnie je, to mama sie usmiecha, wiec trzeba ja jeszcze bardziej rozsmieszyc i sobie popierdziec... ;)

reklama
Teddy może spróbuj przestać mu dawać jak tak zaczyna robić, a jak przestanie to buch łyżeczkę do buzi + oczywiście tłumacz mu ... może załapie o co chodzi

Moj maluch wola o, o na reklame warki na sklepie spozywczym, i tylko na to - ciekawe co z niego wyrosnie. A starszy wczoraj w piaskownicy na caly glos: mama ptasia grypa sie do mnie przykleila! Chodzilo o to ze piorko male mial na spodniach- moja szkola, zeby od ptakow z daleka, ale nie sadzilam, ze az tak to podziala :laugh:

Właśnie dobiegły mnie dziwne dźwięki dochodzące z sypialni ... zostawiłam Olika w łóżeczku, spiącego u wezgłowia, na boczku, przykrytego grubszym kocem (tzw. pół kocem, czyli całkiem dużym) ... wchodzę do pokoju i widzę synia w nogach łóżka, obróconego o 180 stopni, na brzuchu, na zwałkowanym kocu ::) ... jeszcze trochę i zacznie lunatykować! Dobrze że z łóżeczka nie umie wyjść!!!

może ...

na szczęście jeszcze się nie podciąga na szczebelkach!

Rany jak te dzieci szybko się rozwijają ... ja się boję, co to będzie!!

reklama
Do góry