reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
no właśnie........................
ja chodze do poradni więc nic nie płace za wizyty....
teraz jakoś trafiło że co tydzień u lekarza jestem,bo tu po L4,w tamtym tygodniu musiałam iśc bo bardzo mnie pochwa piekła,opuchła mi psipsiola,swędziało wszystko,no i przepisał cos na pęcherz,no i teraz w czwartek znów do niego na kontrole no i po L4
teraz jakoś trafiło że co tydzień u lekarza jestem,bo tu po L4,w tamtym tygodniu musiałam iśc bo bardzo mnie pochwa piekła,opuchła mi psipsiola,swędziało wszystko,no i przepisał cos na pęcherz,no i teraz w czwartek znów do niego na kontrole no i po L4
ja teraz zaczynam co 2 tygodnie, chociaż zwolnienie mam do 29 września... a wizytę na 14 a potem na 29... a potem to co tydzień i ktg co tydzień... porażka. ja co prawda chodzę państwowo, ale mój lekarza przyjmuje w sztumie (tj. ok. 30 km od miejsca mojego zamieszkania )... przedtem przyjmował bliżej, ale teraz niestety... mój mąż co prawda pracuje w sztumie, ale on jeździ do pracy na 7 rano, a lekarz przyjmuje od 10... no to się napodróżuję na sam koniec ciązy
kaszu27
Październikowa mamusia
ja co chwilkę mam coś z moją cipeczką, w trakcie upałów strasznie mi kogucik puchnie (wargi sromowe)! A to cholernie póżniej swędzi1
kaszu27
Październikowa mamusia
no, mów mi jeszcze - tylko siedzę z łapą w kroku ;D ;D
reklama
Podziel się: