reklama
Alex.
Wdrożona(y)
A ile kg chcesz zrzucić?? Jeśli tylko troszkę to zapisz się np na aerobik , zumbę czy jakikolwiek rodzaj sportu, zmień dietę, wprowadź zdrowe posiłki. Możesz np skorzystać z tych co są na diecie cambridge. Byłam na tej diecie i powiem ci że 14 kg zgubiłam.
Mam dla Was rewelacyjną metodę. W tajemnicy rzecz jasna mogę zdradzić, ale nikomu nie powtarzajcie. Raz udało mi się 10 kg zrzucić w ciągu miesiąca i na dodatek, żadnych wspomagaczy typu tabletki. Wyjazd w góry i łażenie po górach przez miesiąc dzień w dzień jest najskuteczniejszą metodą na schudnięcie. Uwaga sprawdzony sposób, to nie są bajki.
Dieta też jest ważna, ale to aktywność fizyczna może przynieść najlepsze rezultaty. A połączenie ich obu na pewno przyniesie oczekiwane efekty.
Ostatnia edycja:
Zdarza się jednak, że pomimo ćwiczeń i diety, nie chudniemy w tym miejscach, na których najbardziej nam zależy. Wtedy chyba warto zastanowić się nad liposukcją. Zawsze byłam jej wprawdzie przeciwna, ale ostatnio poddała się jej moja ciotka, która nie potrafiła zrzucić nadprogramowych kilogramów z ud i bioder pomimo ogólnie dość szczupłej sylwetki. Teraz wygląda rewelacyjnie.
Podziel się: