G
guest-1713782784
Gość
J
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do stosunku przerywanego mam tego świadomość, nie jest tak że nie biorę tego pod uwagę ,bardziej chodzi mi o to że powinnam dostać okresu 19 a do tej pory mam testy ciążowe negatywne więc jestem ciekawa czy jest jakaś szansa że to ciąża w ogólePojedynczy test owulacyjny nie świadczy o niczym.
Stosunek przerywany nie jest gwarantem braku ciąży.
Bo dwa dni z rzędu robię testy i są negatywne i zastanawiam się czy może być za wcześnie czy już by test pokazałA dlaczego nie miałoby być szans na ciążę?
Właśnie nie mam możliwości ale będę robić testy ciążowe jeszcze jutroZrób betę
Równie dobrze mogła się przesunąć owulacja Natomiast seks przerywany to prawie jak starania o ciążę mocno średnia skutecznośćWłaśnie nie mam możliwości ale będę robić testy ciążowe jeszcze jutro
Miałam raczej owulację w tym miesiącu bo test na owulację w połowie cyklu był pozytywny i wiem o tymRównie dobrze mogła się przesunąć owulacja Natomiast seks przerywany to prawie jak starania o ciążę mocno średnia skuteczność
Test owulacyjny nie śwoadczy o tym, że owulacja na pewno była.Miałam raczej owulację w tym miesiącu bo test na owulację w połowie cyklu był pozytywny i wiem o tym