reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny
Wiecie co, jestem zaskoczona, bo myślałam że temka mi spadnie i @ przyjdzie, a tu temka podskoczyła z 36, 69 na 36,81. Dzisiaj mam 31dc. Nie chciałam wcześniej robić bety, bo strasznie boli rozczarowanie i wlałam żeby sama przylazła @. NIe wiem ile godzin mam nie jeść, żeby popołudniu iść na betę - wiecie może?

reklama
Beta nie ma nic wspolnego z jedzeniem...mozesz normalnie jeśc...
Powodzenia i trzymam mocnoooo ckiukasy....a ilo dniowe zwykle masz cykle??&&&&&&&

Cześć dziewczyny, znowu mam przerwę lotniskowa to do Was zagladam;)
Gnagna są rejony, gdzie kangura nie uswiadczysz, a są takie, ze jak muchy, tylko trzeba mieć samochód orurowany a nie takie byle co z wypożyczalni...
Koszt naprawy podliczyli na 2.600$ i teraz dziękuje Najwyzszemu, ze mam mądrego męża co wykupił ubezpieczenie bez udziału własnego.
A jutro juz Nowa Zelandia, a za 2 tygodnie domek:))))

Czytam Ewis, ze moze bedzie cos na rzeczy, to ja trzymam kciuki do góry nogami więc moze zwieksze szanse;)

Blue dzięki za życzenia, juz niedługo sobie żałośnie pomialczymy;)

I ciagle czekam na dobre wieści od Was....

Ewis to trzymam mocno &&&&&&&&&&&:)
U mnie narazie też nic zero objawów, piersi mam powiększone aż mój mąż zwrócił na to uwagę :p ale jakoś nie bolą :( u mnie dzisiaj 28dc. Zmierzyłam dziś tempkę było 36,8 ale nie mierzę codziennie więc nie ma to chyba znaczenia :(

Pole:))) wracaj juz bo ile można no...

ja wczoraj rpzeżyłam migrenę swojego zycia...dzizys..to było straszne...
dostalam tez @...niespodziewanie..w 12dc...
wszytsko mi sie popierdzieliło przez to in vitro:(

Blue można baaardzo długo;) Ale masz racje trza znać umiar!;)
Bede miała na pocieszenie dla Ciebie trochę zdjęć zwierzatek i nie bedą to chomiki:))))
Ja jak wracam to zdaje sie mam tylko 2 dni na pojawienie sie u lekarza, bo jak nie to następny cykl w plecy....

Ewis czkemy na wyniki bety:) może coś tam jednak się udało :)
Pole widzisz jakiego mądrego M masz, ale wyjazdu pozazdrościć tylko.
Bluesky już @? yyyy aż tak po in vitro się pomieszało?
Ja popołudniu idę do ginka, żeby zobaczył co to za ból o co chodzi.
miłego dzionka dziewuszki

Cześć dziewczyny:tak:
Blue może to nie okres tylko plamienie, też tak mialam w drugim cyklu po ivf, a prawidlową @ dostałam w 45 dc.
Ewis bete mozna robić o kazdej porze dnia, więc śmialo idź, zyczę wysokiej betki:tak: co do ivf to mnie wyniosło 13.000 zł plus dojazdy, czyli łącznie 14.000 zł:-(
Za godzinę wyjeżdzam do kliniki na wizytę, a jeszcze mam @, to 5 dc, ale trudno, będe wiedziala jak znowu u mnie z pęcherzykami

GizaS..ja po ivf dostałam normalnie..potem kolejny tez normalnie a teraz w 12dc. wczoraj myslałam ze to plamienie..ale dzis juz krew mnie zalala na amen.skrepy normalnie..tylko kiedy to się zdązyło zrobic to ja nie wiem:baffled:

moze lepiej niech sie dobrze wyczyści co trzeba..sama nie wiem...

Pole..przywieź coś niebieskiego..pliiis...jakby był aniołek jakiś(zbieram aniołki)to byłoby bosko..ale jak nie..to cokolwiek byle niebieskie:)da się?:)pliiis:)

reklama
Faktycznie po tym nieudanym in vitro to macie dziewczyny zaburzenia. Rozumiem, ze to pewnie normalne, ale przy tym, ze chce sie zajść w ciążę to wszystko jeszcze dołuje. Ale masz Blue racje, niech sie chociaż oczyści...
Niebieskiego? Toż to czerwony kontynent....
Genna to fakt, ja chciałam na ubezpieczeniu przyoszczedzic, ale on nie dał sobie powiedzieć...no i wyszło na jego...

Dziewczyny rozumiem, ze Ala jeszcze nie na porodowce? Bo ja zaciazonego wątku nie odwiedzam, ale mysle, ze na pewno by napisała tutaj, gdzie Jej źródło.

Do góry