reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Swiat nalezy do odwaznych,więc tzreba wziąśc sie w garśc i wszytskie przeciwnosci losu odwrócic,a jak bedziemy wierzyć to sie uda,wąlsnie dostalam telefon ze moja znajoma zaciązyła naturalnie,a lekarza ja leczyli bo miała policystyczne jajniki i cos jeszcze ze powiedzieli ze niebedzie miala dzieci a tu cud nad cudami ]wiec i ja wierze ze przy ktorejsc iui sie uda napewno,dzis mam 10dc ciekawe kiedy wypadnie owulka to troche sie poprzytulam do męzusia,miesiaczki nieregularne wiec ciezko obliczyc kiedy nastapi pekanie :0

reklama
Hej widzę, że od wczorajszego popołudnia dużo się zmieniło na forum
SONY moje ciche gratulacje (czekam na wynik kolejnej bety i mam nadzieje, że przyrośnie ładnie)
Może w końcu by się coś ruszyło na Naszym forum
RUDA ja kiedyś miałam zastrzyk na wzrost pęcherzyka Estrofem

Dziewczyny, nie ma co jeszcze gratulować, może to faktycznie wpływ tego zastrzyku. Błonka dawaj na Bete, nie mogę być sama w tym nerwowym oczekiwaniu;) Trzymam mocno &&&&&& i zaraz pisz jaki masz wynik. Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&.
Czuję się normalnie jak co miesiąc, boli mnie brzuch na okres. Od IUI ciągle biały gęsty śluz i ciągle wilgotno.

Ostatnia edycja:
Sony ide jutro na bete ale nie do laboratorium bo nie dam rady tam jechac ale do przychodni swojej a tam pewnie na 2 dzien dopiero bedzie wynik.... czyli w czwartek.... ale zaciskam za Ciebie kciuki :) a jak sie czujesz? ale nie masz jeszcze @ i to dobry znak :D chyba ze jestes przed terminem???

Normalnie mam cykle 31 dniowe. Owulacja na pewno była 6 lub 7 września. To była moja pierwsza stymulacja CLO+Ovitrelle+Duphaston. No i oczywiście pierwsza IUI. 5.09.(12dc)- pęcherzyk coś koło 22 mm(nie pamiętam już dokładnie), 06.09.(13 dc) - IUI z 8 mln plemników, pęcherzyk jeszcze nie pękł, 07.09.(14 dc) pęcherzyka już nie ma. 19.09. (26 dc) - BetaHCG- 17,31. Testy z moczu negatywne.

wiesz co test zrobilas z krwi prawidlowo... ja robilam w tym samym odstepie i zawsze mialam ujemny po zastrzyku... tez mialam ovitrelle,
a boli cie brzucio? jak sie czujesz? ciazowo? :) ja test robilam 10 dni po owu i byl negatywny ale jutro ta bete zrobie dla spokoju

Błonka boli mnie brzuch tak jak na okres i ten śluz mam taki biały gęsty cały czas. Nie czuję się w ogóle ciążowo. Nawet syfki na twarzy mi wyskoczyły na okres. Więc nie ma co się napalać, trzeba test powtórzyć. To będą moje najgorsze godziny. Cały czas o tym myślę. To jest tragedia. Ja mam to pierwszy raz i współczuję każdej. Te czekanie jest wyczerpujące !!!!!!!!!
Dziś znów zrobiłam sikańca i dalej nic. Tylko jedna kreska.

Sony ja po pierwszej IUI też zaciążyłam i też po 14 dniach robiłam bete z krwi i wyszła 66.1 a sikańce wychodziły negatywne więc głowa do góry a zobaczysz wszystko będzie w porządku

reklama
Ja też robiłam sikańce ale każdy jeden negatywny.CZekam na @ a jutro jadę do lekarza,bo robie badania genetyczne i chcę ustalić co dalej.Jak do jutra nie dostanę @ to mi zrobią USG i wezmą krew, ale coś mi się wydaje że @ nadchodzi wielkimi krokami.
Czekam na dobre wieści od WAS.:-)

Do góry