Rozumiem, sama panicznie bałam się punkcjiBo to już inwazyjny zabieg moim zdaniem, wymagający znieczulenia. Wolałabym się wstrzymać cykl i podejść raz jeszcze w kolejnym.
Może tak podchodzę do tematu bo dla mnie sama cytologia to ból, a po drożności jajowodów zemdlałam w klinice 2 razy zanim wyszłam do domu, w którym okropnie czułam się cały dzień więc znając siebie i swój próg bólu i reakcje swojego organizmu na tego typu zabiegi po prostu wolałabym poczekać.
Inna sprawa kiedy to jest procedura niezbędna do metody leczenia czyli np byłaby to punkcja jajeczek do in vitro, wiadomo, że wtedy bym się poddała bo innej drogi wybrać nie mogę.
reklama
przykro mi.Juz po wszystkim. Nie bede testować. Okres przyszedł.
Przykro mi bardzo Nie załamuj się i działajcie dalejJuz po wszystkim. Nie bede testować. Okres przyszedł.
Witam
Jestem po 2 podejściu do inseminacji. W 14 dc miałam IUI po 14 dniach miałam wykonac bete i wynik jest 2,3
Do planowanej miesiączki pozostało mi 3 dni. Jak sądzicie czy powinnam powtórzyć betę? Czy nie ma sensu?
Jestem po 2 podejściu do inseminacji. W 14 dc miałam IUI po 14 dniach miałam wykonac bete i wynik jest 2,3
Do planowanej miesiączki pozostało mi 3 dni. Jak sądzicie czy powinnam powtórzyć betę? Czy nie ma sensu?
eij
Fanka BB :)
PowtórzWitam
mylenne
Hej!Witam
Powinnaś zdecydowanie powtórzyć. Taki niski poziom może oznaczać wg mnie zarówno późne zagnieżdżenie (np 12 dni po owulacji) więc beta w 14 dniu może taka mała albo po prostu ciąża biochemiczna i Ci beta spadnie. Niemniej jeśli wynik jest wyższy niż 0 to na pewno poszłabym po 2 dniach żeby zobaczyć czy jest przyrost. Trzymam kciuki!!!
Kiedys juz był ten wątek ale chce zmienic klinikę. Bydgoszcz myślę o niej , bo w Toruniu raczej nie ma... A do tych miejscowości mam najbliżej. Chciala bym trafic na lekarza ktory powie : Ja Pani pomoge i bedzie Pani mama
Juz kiedys pytalam kogo polecacie , ale spytam jeszcze raz ...... usiade na spokojnie i poczytam
Podacie klinike i nazwisko lekarza ?
Dziękuję ❤
Juz kiedys pytalam kogo polecacie , ale spytam jeszcze raz ...... usiade na spokojnie i poczytam
Dziękuję ❤
pyrk
Zaangażowana w BB
Hej, ja jestem z Torunia. Jeżdżę do Gamety w Bydgoszczy. Jestem właśnie po pierwszej inseminacji, w przyszłym tygodniu prawdopodobnie czeka mnie kolejna. Lekarze wszystko tłumaczą, póki co czuję się zaopiekowanaKiedys juz był ten wątek ale chce zmienic klinikę. Bydgoszcz myślę o niej , bo w Toruniu raczej nie ma... A do tych miejscowości mam najbliżej. Chciala bym trafic na lekarza ktory powie : Ja Pani pomoge i bedzie Pani mama
Dziękuję ❤
Ostatnia edycja:
Ja juz jestem po dwoch - niestety nie udanychHej, ja jestem z Torunia. Jeżdżę do Gamety w Bydgoszczy. Jestem właśnie po pierwszej inseminacji, w przyszłym tygodniu prawdopodobnie czeka mnie kolejna. Pierwszą wizytę mieliśmy u prof. Radwana, później ze względu na terminy bardziej pasowało nam przyjeżdżać do dr Sochy. Lekarze wszystko tłumaczą, póki co czuję się zaopiekowana
reklama
eij
Invicta, Michał AugustyniakKiedys juz był ten wątek ale chce zmienic klinikę. Bydgoszcz myślę o niej , bo w Toruniu raczej nie ma... A do tych miejscowości mam najbliżej. Chciala bym trafic na lekarza ktory powie : Ja Pani pomoge i bedzie Pani mama
Dziękuję ❤
Podziel się: