reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kurde, to szkoda 😒 mi też brakuje powoli, pół na pół jadę bo już nie daję rady na swoim jechać
I tak super, że chociaż chwilę pokarmisz swoim mleczkiem. Moje dziecko jest tak żarteq, że też muszę dokarmiać. Są dni, że tylko jedna Butelka, a są takie, że i 4 zjada. Moje cycki jakby zatrzymały się na pewnej ilości I za chilore nie chcą więcej produkować 🤷‍♀️

I tak super, że chociaż chwilę pokarmisz swoim mleczkiem. Moje dziecko jest tak żarteq, że też muszę dokarmiać. Są dni, że tylko jedna Butelka, a są takie, że i 4 zjada. Moje cycki jakby zatrzymały się na pewnej ilości I za chilore nie chcą więcej produkować 🤷‍♀️
U mnie to samo, mleka nie przybywa a dzieci jedzą coraz więcej. Podejrzewam że problem w tym że nie przystawiam do piersi i ściągam mleko za rzadko 🙁 ale z bliźniakami ściągam jeśli mi na to pozwolą a nie wtedy, kiedy powinnam 🥴

Hej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę, Pchełka rośnie super ma już 1200g, jednak szyjka skrociła się z 3,4 na 2,4... Nie wiem czy to wina przeziębienia, bo miałam katar i kaszel no ale zalecone mam lezenie i tabletki.. z nadzieją, że nic dalej nie ruszy i nie zacznie się akcja porodowa. Mega się boję... :(

Hej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę, Pchełka rośnie super ma już 1200g, jednak szyjka skrociła się z 3,4 na 2,4... Nie wiem czy to wina przeziębienia, bo miałam katar i kaszel no ale zalecone mam lezenie i tabletki.. z nadzieją, że nic dalej nie ruszy i nie zacznie się akcja porodowa. Mega się boję... :(
Kochana a przypomnij mi, który to tydzień? Lekarz nie zaproponował pesara? 2.4 to jeszcze jest zapas :) ale faktycznie leżenie bardzo wskazane ☺️ Niech się Maleństwo tak nie spieszy 😘 wiem, ze tu fajnie, ale niech wytrzyma jeszcze trochę ☺️

reklama
O kurcze niefajnie:( tym bardziej że ostatnio się Ci się nie skróciła na wizycie jeśli dobrze pamietam:( a nie zaproponowali Ci pesara lub szwu? Kiedy kolejna kontrola? Mam nadzieję że stanie juz w miejscu i nie będzie dalej się skracac 2 5 cm to norma wiec minimalnie krotsza jest

Do góry