a można karmić do 18tki???Przy karmieniu piersią szybciej lecą kg
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Gdyby tak odciągać pokarma można karmić do 18tki???
eij
A można, tylko radzę podawać mleko w szklance a nie z cyckaa można karmić do 18tki???
Hahaha.. no widok byłby nieziemskiA można, tylko radzę podawać mleko w szklance a nie z cycka
Evelyn1919
I tak super, że chociaż chwilę pokarmisz swoim mleczkiem. Moje dziecko jest tak żarteq, że też muszę dokarmiać. Są dni, że tylko jedna Butelka, a są takie, że i 4 zjada. Moje cycki jakby zatrzymały się na pewnej ilości I za chilore nie chcą więcej produkowaćKurde, to szkoda mi też brakuje powoli, pół na pół jadę bo już nie daję rady na swoim jechać
eij
U mnie to samo, mleka nie przybywa a dzieci jedzą coraz więcej. Podejrzewam że problem w tym że nie przystawiam do piersi i ściągam mleko za rzadko ale z bliźniakami ściągam jeśli mi na to pozwolą a nie wtedy, kiedy powinnamI tak super, że chociaż chwilę pokarmisz swoim mleczkiem. Moje dziecko jest tak żarteq, że też muszę dokarmiać. Są dni, że tylko jedna Butelka, a są takie, że i 4 zjada. Moje cycki jakby zatrzymały się na pewnej ilości I za chilore nie chcą więcej produkować
Kropka3333
Nio niestety. Operacja córki swoje zrobiła... ale do 4 miesiąca byli karmieni głównie tylko moimKurde, to szkoda mi też brakuje powoli, pół na pół jadę bo już nie daję rady na swoim jechać.
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę, Pchełka rośnie super ma już 1200g, jednak szyjka skrociła się z 3,4 na 2,4... Nie wiem czy to wina przeziębienia, bo miałam katar i kaszel no ale zalecone mam lezenie i tabletki.. z nadzieją, że nic dalej nie ruszy i nie zacznie się akcja porodowa. Mega się boję...
Karola z nadzieją
Kochana a przypomnij mi, który to tydzień? Lekarz nie zaproponował pesara? 2.4 to jeszcze jest zapas ale faktycznie leżenie bardzo wskazane Niech się Maleństwo tak nie spieszy wiem, ze tu fajnie, ale niech wytrzyma jeszcze trochęHej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę, Pchełka rośnie super ma już 1200g, jednak szyjka skrociła się z 3,4 na 2,4... Nie wiem czy to wina przeziębienia, bo miałam katar i kaszel no ale zalecone mam lezenie i tabletki.. z nadzieją, że nic dalej nie ruszy i nie zacznie się akcja porodowa. Mega się boję...
reklama
O kurcze niefajnie tym bardziej że ostatnio się Ci się nie skróciła na wizycie jeśli dobrze pamietam a nie zaproponowali Ci pesara lub szwu? Kiedy kolejna kontrola? Mam nadzieję że stanie juz w miejscu i nie będzie dalej się skracac 2 5 cm to norma wiec minimalnie krotsza jestHej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę, Pchełka rośnie super ma już 1200g, jednak szyjka skrociła się z 3,4 na 2,4... Nie wiem czy to wina przeziębienia, bo miałam katar i kaszel no ale zalecone mam lezenie i tabletki.. z nadzieją, że nic dalej nie ruszy i nie zacznie się akcja porodowa. Mega się boję...
Podziel się: