Bedzie pięknie zobaczyszDobry wieczór Laseczki.
Jutro 2 weryfikacja, ostatnie 2 dni mam bałagan w głowie, jestem płaczliwa i zrezygnowana, jeszcze jedna dawka luteiny więcej i zacznę gryźć tynk [emoji2957]
Trzymajcie kciuki, potrzebuję duzooo dobrej energii.. [emoji847][emoji847][emoji847]
reklama
Ajj, narząd bym za to oddala[emoji2957]! Dziękuję [emoji8]
Będzie piękny przyrost, nie ma innej opcji [emoji123][emoji2]
Przejmuje pozytywna energię.. [emoji28][emoji8]
Bedzie pięknie zobaczysz [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]
Bedzie przyrost, zobaczysz, trzymam kciuki bardzo mocnoDobry wieczór Laseczki.
Jutro 2 weryfikacja, ostatnie 2 dni mam bałagan w głowie, jestem płaczliwa i zrezygnowana, jeszcze jedna dawka luteiny więcej i zacznę gryźć tynk [emoji2957]
Trzymajcie kciuki, potrzebuję duzooo dobrej energii.. [emoji847][emoji847][emoji847]
Elizabeth84
Fanka BB :)
Gratuluję rosnijcie zdrowoCześć dziewczyny.
Wracam z wizyty z dobrymi wiadomościami. Lekarz potwierdził ciążę. 6 tygodni i 3 dni biło już pięknie ❤. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Umówiłam się jeszcze w klinice, a dopiero później przeniosę się do siebie. Mam nadzieje, że dalej będą już tylko dobre wieści.
Pozdrawiam!
Kropka3333
Haha. Generalnie jest w miarę dobrze... jedynie synuś w nocy daje popalicNo właśnie, a jak tam u Ciebie i Twoich bliźniaków? Jeszcze nie oszalałaś? Jak to ogarniasz w ogóle? Da się dwójkę na raz tulić ?
Dwójki na raz niestety nie idzie za Chiny przytulić
Oszalalam, ale z miłości ❤❤
eij
Ja już się też nie mogę doczekać. Póki co wkurzam się że ruchów jeszcze nie czuję. Czasami coś zabulgocze ale to wszystkoHaha. Generalnie jest w miarę dobrze... jedynie synuś w nocy daje popalic
Dwójki na raz niestety nie idzie za Chiny przytulić
Oszalalam, ale z miłości ❤❤
Dziewczynki.
Beta z dzis w 7dpt - 18.6, ja wiem, że najważniejsze są przyrosty, ale już świętuje.. nigdy nie widziałam nic ponad 0.2 [emoji847][emoji847]!
Pieknie dziekuje za kciuki, dałyście rade, jak zawsze![emoji3059][emoji8]
Beta z dzis w 7dpt - 18.6, ja wiem, że najważniejsze są przyrosty, ale już świętuje.. nigdy nie widziałam nic ponad 0.2 [emoji847][emoji847]!
eij
No i Super kolejny przyrost będzie trzycyfrowyDziewczynki.
reklama
No pięknie to teraz czekamy na wystrzał w kosmosDziewczynki.
Podziel się: