reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dobry wieczór Laseczki.
Jutro 2 weryfikacja, ostatnie 2 dni mam bałagan w głowie, jestem płaczliwa i zrezygnowana, jeszcze jedna dawka luteiny więcej i zacznę gryźć tynk [emoji2957]
Trzymajcie kciuki, potrzebuję duzooo dobrej energii.. [emoji847][emoji847][emoji847]
Bedzie przyrost, zobaczysz, trzymam kciuki bardzo mocno :) :)

Cześć dziewczyny.
Wracam z wizyty z dobrymi wiadomościami. Lekarz potwierdził ciążę. 6 tygodni i 3 dni :) biło już pięknie ❤. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Umówiłam się jeszcze w klinice, a dopiero później przeniosę się do siebie. Mam nadzieje, że dalej będą już tylko dobre wieści.
Pozdrawiam!
Gratuluję ❤️ rosnijcie zdrowo 😊

No właśnie, a jak tam u Ciebie i Twoich bliźniaków? ❤️☺️ Jeszcze nie oszalałaś? Jak to ogarniasz w ogóle? Da się dwójkę na raz tulić 🤭🤪?
Haha. Generalnie jest w miarę dobrze... jedynie synuś w nocy daje popalic🤣🤣
Dwójki na raz niestety nie idzie za Chiny przytulić 🤣🤣
Oszalalam, ale z miłości ❤❤

reklama
Do góry