Evelyn1919
Fanka BB :)
Wiedziałam ! GratulacjeDziewczyny wracam z USG, mamy dwa pęcherzyki ciążowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiedziałam ! GratulacjeDziewczyny wracam z USG, mamy dwa pęcherzyki ciążowe
Pięknie Wspaniała wiadomośćDziewczyny wracam z USG, mamy dwa pęcherzyki ciążowe
I Gratuluję oczywiściePięknie Wspaniała wiadomość
Dziękuję Dziewczyny za miłe przyjęcieWitamy na naszej grupie!
Trzymamy kciuki!
Jesli Warszawa to ja od siebie mogę polecić Bociana
Woooo, ale pięknie, gratulujeDziewczyny wracam z USG, mamy dwa pęcherzyki ciążowe
W sensie za miesiąc podchodzisz do IUI? co do supli na włosy niestety nie pomogę, bo nie brałam/biorę.Dziewczyny czy któraś z Was brała suplementy diety przed zabiegiem a później w pierwszych miesiącach ciąży? Bardzo wypadają mi włosy i chciałam kupić skrzypowite na 3miesiace, boję się czy jakość sobie nie zaszkodzę bo za miesiąc planujemy zabieg.
Czy która z Was też pochodzi za miesiąc i już nie może się doczekać tak jak ja?
Ja również @Karola z nadzieją trzymam mocno kciuki [emoji3059][emoji3059][emoji3059] P.S w końcu ogarnęłam jak kogoś oznaczyć [emoji23]
Cudowne wieści !!! Takie lubimyDziewczyny wracam z USG, mamy dwa pęcherzyki ciążowe
Nie zwracaj na to uwagę. Mnie czasami bolało lekko, czasami nie. Nie ma reguły. Staraj się odpoczywać. Trzymam kciukiCudowne wieści !!! Takie lubimy
ja jestem właśnie po inseminacji, i tak bardzo boli mnie podbrzusze- zaczęło przy zabiegu
czy to możliwe ze coś poszło nie tak ? Czy taki zbieg że akurat zaczęły pękać pecherzyki i z tego ten ból ??
czy któraś z Was miała podobnie ?