reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczynki muszę się pochwalić☺️ beta rośnie🤗 jeszcze nie dociera to do mnie🙉 chciałam Wam dać nadzieję❤️ kto nie walczy ten nie niańczy😘 miałam testować w poniedziałek ale święta, byłam we wtorek wyszła większą ale nie za duża więc dzisiaj powtórzyłam betę i idzie w ⬆️☺️
Gratulacje!!!!! Takie informacje są mega motywujące! 😁😁😁

reklama
Dziewczynki muszę się pochwalić☺️ beta rośnie🤗 jeszcze nie dociera to do mnie🙉 chciałam Wam dać nadzieję❤️ kto nie walczy ten nie niańczy😘 miałam testować w poniedziałek ale święta, byłam we wtorek wyszła większą ale nie za duża więc dzisiaj powtórzyłam betę i idzie w ⬆️☺️
Super wiadomości! Gratulacje ❤️

Jestem już na oddziale jutro będę miała podane tabletki i zabieg . Personel bardzo miły i wspierający aż się nie spodziewałam . Położna mówiła że mam prawo do pochówku że raz do roku odbywa się taki obrzęd i jest jeden pochówek wszystkich dzieci ale to musiałabym zrobić badania genetyczne no i wspomniała że mam prawo do psychologa . Teraz tak mnie boli głowa czuje się jakby mnie samochód przejechał . A łzy ciągle od nowa napływają do oczu 😔 ale wiem, że się z tego podniosę już nie jedno przechodziłam w życiu nie mogę się teraz załamać bo będzie gorzej .
Wiem, że starsznie boli, ale wszystko się dobrze skończy, zobaczysz będziesz miała zdrową dzidzię:)
Przytulam i trzymam kciuki za Ciebie, jesteś silną babką:)

Napiszę co powiedział :)
Jesteśmy już po wizycie. Ogólnie lekarz trochę chaotyczny i powiedział mnóstwo informacji. Zrobił cytologie, e2, lh i powiedział, że szczyt owulacji powinien być jutro max poniedziałek. Na usg wyszły 3 wychodowane pęcherzyki w prawym i 1 największy w leweym jajniku. Mąż dostał suplementy do jedzenia i za 2 m-ce na ponowne badanie nasienia. Powiedział też, że niestety między naturalnym staraniem się a inseminacją jest niewielka różnica w wynikach...:( znajomym naturalnie nie wychodziła, a jednak pierwsza iui się udała... I na to samo liczyłam u nas... No alejest jak jest i w poniedziałek powtórka z rozrywki ;-) Zobaczymy co będzie....

Jesteśmy już po wizycie. Ogólnie lekarz trochę chaotyczny i powiedział mnóstwo informacji. Zrobił cytologie, e2, lh i powiedział, że szczyt owulacji powinien być jutro max poniedziałek. Na usg wyszły 3 wychodowane pęcherzyki w prawym i 1 największy w leweym jajniku. Mąż dostał suplementy do jedzenia i za 2 m-ce na ponowne badanie nasienia. Powiedział też, że niestety między naturalnym staraniem się a inseminacją jest niewielka różnica w wynikach...:( znajomym naturalnie nie wychodziła, a jednak pierwsza iui się udała... I na to samo liczyłam u nas... No alejest jak jest i w poniedziałek powtórka z rozrywki ;-) Zobaczymy co będzie....
No po tej 2 iui co jednak coś było ale nie przetrwało, też miałam taki okres, że ho ho... Także na szczęście samo się wszystko oczyściło.
Więc czekam na jakieś wiadomości jutro! 😊😊

Ale to w pon będziesz miała zabieg przeprowadzony czy jak?😊

reklama
Do góry