Kochana trzymam kciuki ❤Kciuki zaciśnięte
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, które dziś testują
matyldaewa
Dobrze, że się uspokoił as po wizycie. Skoro lekarz nic nie mówi to znaczy, że jest okKochane wracam do domu . Napisze tak jeszcze normalnie nic nie wiadomo za tydzień mam się zgłosić na kolejne USG . Zarodka ani serduszka nie widać ale doktor stwierdził że wedlug niego to jest wczesna ciąża . 6 tydzień + 1 dzień. Wielkość pęcherzyka ciążowego 10mm . Nie wiem co mam o tym myśleć. Narazie się uspokoiłam ale tak jeszcze nic nie wiadomo.
eij
u jednych szybciej a u innych później widać ciążę na USG, także niczym się nie denerwuj, na kolejnej wizycie napewno zobaczyszDobrze, że się uspokoił as po wizycie. Skoro lekarz nic nie mówi to znaczy, że jest ok
Dziewczyny ogromnie dziękuje za trzymanie za mnie kciuków
@Anetka 1801 ja również za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki. Tez za 4h mniej więcej będę miała wyniki.
@Anetka 1801 ja również za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki. Tez za 4h mniej więcej będę miała wyniki.
Be_More_Happy
u jednych szybciej a u innych później widać ciążę na USG, także niczym się nie denerwuj, na kolejnej wizycie napewno zobaczysz
Ostatnia edycja:
Emocje jakbym na swoje wyniki czekała wierzę dziewczynki ze będziecie pozytywnaDziewczyny ogromnie dziękuje za trzymanie za mnie kciuków
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Też trzymam mocno paluszkiaby ten dzień był najszczęśliwszym dniem w naszym życiuDziewczyny ogromnie dziękuje za trzymanie za mnie kciuków
matyldaewa
Trzymam kciuki !Dziewczyny ogromnie dziękuje za trzymanie za mnie kciuków
reklama
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Ja jestem gdzieś dziś bardzo spokojna o wynik wogole jakoś mi tak wesoło od rana. W pracy siedzę i śpiewam koleżanka dziwnie na mnie patrzy i pyta czy wszystko dobrzeEmocje jakbym na swoje wyniki czekała wierzę dziewczynki ze będziecie pozytywna
Podziel się: