Do trzech razy sztuka! Zobaczysz!Drugi raz nieudany... Jestem totalnie rozbita
reklama
JK♥️♥️
Fanka BB :)
U mnie też się nie udałoDrugi raz nieudany... Jestem totalnie rozbita
eij
Dziękuję za miłe słowa. Teraz ciężko mi w to uwierzyć. Jestem przerażona że to będą najsmutniejsze święta moim życiuDo trzech razy sztuka! Zobaczysz!
Trzymam kciukiMnie juz mozna odhaczyc ☺ wyniki hormonow ok, wszystko ladnie rosnie. Jutro kolejny monitoring i w poniedzialek punkcja. Mozliwy transfer w tym cykly, na swiezo. Oby bylo co transferowac.
Trzymam kciuki za testujace!!!
Przykro mi bardzo, przytulam mocno nie poddawaj się .. do trzech razy sztuka! Musi się udać!Drugi raz nieudany... Jestem totalnie rozbita
Przykro mi bardzo Walcz dalej, nie poddawaj się, następnym razem się udaU mnie też się nie udało
Hankaa
Kochana ja jestem po trzech nieudanych i każda porażka była dla mnie straszna.. rozumiem Cię w pełniObawiam się że będzie gorzej bo przede mną ostatnia próba.... Ale dziękuję za słowa wsparcia
eij
Strasznie mi przykro straszny dzien dla nas dzisiajPrzykro mi bardzo Walcz dalej, nie poddawaj się, następnym razem się uda
eij
Podchodzisz do in vitro?Kochana ja jestem po trzech nieudanych i każda porażka była dla mnie straszna.. rozumiem Cię w pełni
reklama
eij
U mnie też się nie udało
Podziel się: