Ściskam może u Ciebie do trzech razy sztuka, nie poddawaj się !!!Mam wynik u mnie też 2 inseminacja nieudana - beta 0,59
Zaczynamy od nowa...
reklama
Trzymam kciuki by wszystko poszło zgodnie z planem. Daj znać
Ja jutro idę do mojego gina w sprawie in vitro. Tylko trochę się martwię że znowu wybuchnie epidemia i wszystko się przesunie a ja stracę kolejna szanse ale zobaczę co on mi powie i jak to będzie rozłożone w czasie.
Epidemia jest cały czas, ja też mam nadzieje, że nie zamkną nam znowu klinik, każdy miesiąc stracony to tragedia... Trzymam kciuki za wizytęJa jutro idę do mojego gina w sprawie in vitro. Tylko trochę się martwię że znowu wybuchnie epidemia i wszystko się przesunie a ja stracę kolejna szanse ale zobaczę co on mi powie i jak to będzie rozłożone w czasie.
Tak, działaj dalej[emoji106]
Dziękuje dziewczyny[emoji3590]Trzymam za was mocno [emoji110][emoji110][emoji110]a ja idę dalej po kolejna szansę
KarolaJ
Fanka BB :)
Mma teraz urlop, jestem u swoich rodziców a tu na miejscu nie ma labolatorium żeby szybko na betę skoczyć dlatego raczej będę czekać do piątku i albo okres albo zrobię po prostu test. Na ogół dostawałam okres 12dpo czyli byłoby to dzisiaj. Zobaczymy co dzisiejszy dzień pokaże
Niech chociaż jednej sie uda idź jutro na bete...nie ma co czekać. Jeżeli cokolwiek się dzieje, to beta powinna chociaż drgnac...
KarolaJ
Trzymam kciuki [emoji8] odezwij się potem!
Ja jutro idę do mojego gina w sprawie in vitro. Tylko trochę się martwię że znowu wybuchnie epidemia i wszystko się przesunie a ja stracę kolejna szanse ale zobaczę co on mi powie i jak to będzie rozłożone w czasie.
kolor nadzieji
O 16:15 mam wizytę więc oo 17 już wam zdam relacje [emoji16] trochę się boje ale co ma być to będzie[emoji6][emoji110][emoji123]
Trzymam kciuki by wszystko poszło zgodnie z planem. Daj znać[emoji3059]
Epidemia jest cały czas, ja też mam nadzieje, że nie zamkną nam znowu klinik, każdy miesiąc stracony to tragedia... Trzymam kciuki za wizytę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]
Trzymam kciuki [emoji8] odezwij się potem!
Trzymam kciuki ! :-) nadal dr W ?O 16:15 mam wizytę więc oo 17 już wam zdam relacje [emoji16] trochę się boje ale co ma być to będzie[emoji6][emoji110][emoji123]
reklama
Czesc Kochana !@Asia999 jak u Ciebie sytuacja?
No u mnie , dosc dlugo mnie nie bylo ale brzuszka ciazowego wam nie przynioslam... niestety po 2 iui troche odpuscilismy.
Ale wracam z duza energia . Myslimy teraz czy sprobowac iui nasieniem dawcy... Co myslicie ?
Podziel się: