reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
--- . ---: @Adziunia - oczekiwanie na 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
29.05: @Alkalalka82 - wizyta przed IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.06: @Natka001 - USG obu piersi[emoji110][emoji110][emoji110]
04.06: @Natka001 - kontrola po USG[emoji110][emoji110][emoji110]
05.06: @asia34 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
13.12: @ola32 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam, a potem jeszcze chwilę... I kazdą kolejną też zaczekam!..."[emoji177][emoji188]

Cześć dziewczyny

Podczytuje Was od dłuższego czasu i właściwie dzięki Wam zaczęłam myśleć o inseminacji. Wcześniej nie wiedziałam co do jest i jak się za to zabrać. Można tu znaleźć wiele ciekawych historii i dużo się dowiedzieć. Postanowiłam dołączyć do Was właśnie dziś, ponieważ dzisiaj zapisałam się na monitoring przed pierwszą inseminacją 🙂 Jest to dla mnie duży krok do przodu. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej denerwuję. Gratuluję wszystkim, którym walka o pierwszą dzidzię się udała 🤗 Za pozostałe trzymam mocno kciuki!!! ✊✊✊
Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny

Podczytuje Was od dłuższego czasu i właściwie dzięki Wam zaczęłam myśleć o inseminacji. Wcześniej nie wiedziałam co do jest i jak się za to zabrać. Można tu znaleźć wiele ciekawych historii i dużo się dowiedzieć. Postanowiłam dołączyć do Was właśnie dziś, ponieważ dzisiaj zapisałam się na monitoring przed pierwszą inseminacją 🙂 Jest to dla mnie duży krok do przodu. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej denerwuję. Gratuluję wszystkim, którym walka o pierwszą dzidzię się udała 🤗 Za pozostałe trzymam mocno kciuki!!! ✊✊✊
Pozdrawiam
Ja też mam zamiar zacząć. Czekam tylko na miesiączkę, muszę do ginekologa iść na cytologię , zapisuję się do kliniki i zaczynam walkę 🙂 mam w sobie tyle emocji że aż ciężko się skupić na codziennych obowiązkach hehe. Trzymam kciuki 🙂 dawaj na bieżąco znać co i jak. 🙂

Do góry