kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja do momentu dostania @.
Dziewczyny jak długo po iui bralyscie luteine podjezykowo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak długo po iui bralyscie luteine podjezykowo?
Ja tez kiepsko się czułam, byłam po prostu wściekła (nawet nie zła), straszne wahania nastroju.Dziewczyny czy któraś z was też tak źle się czuje po Aromku? Ja dramat. Skacze mi ciśnienie, kręci się w głowie, jestem rozdrażniona
Ja tez kiepsko się czułam, byłam po prostu wściekła (nawet nie zła), straszne wahania nastroju.
Ja mam dopochwowo przez 14 dniDziewczyny jak długo po iui bralyscie luteine podjezykowo?
Ja aromek biore juz chyba pol roku.Najgorzej ma moj maz bo ze mna wytrzymuje.Jestem rozdrzniona i za byle co robie mu armagedon.W pracy to na szczescie kolezanki sa wyrozumiale bo jak sie w sciekam to masakra.Dziewczyny czy któraś z was też tak źle się czuje po Aromku? Ja dramat. Skacze mi ciśnienie, kręci się w głowie, jestem rozdrażniona
Nie martw się, lekarze mają różne procedury Ja też miałam podobnej wielkości pęcherzyk, zastrzyk z Ovitrelle i od razu po nim IUI. Lekarz powiedział, że z wyniku krwii widać że będzie owulacja, więc ten zastrzyk to tak na zapas I też nic nie dostałam z leków.Cześć dziewczyny!
Jestem już po 2 IUI. Pecherzyk miał 21mm. Rano test owulacyjny wyszedł pozytywny, o 8:30 wzięłam Ovitrelle, a po 10 IUI. Trochę się martwię, że za wcześnie... Nie dostałam w ogóle zalecenia brania luteiny.
Testuje 11-12luty, zrobię od razu betę, żeby się nie stresować już testami robionymi co parę godzin
A dziękuje bardzo, bywa różnie, jednego dnia jestem strasznie zmęczona, leze cały dzień, nie mam na nic siły, a drugiego dnia czuje się zupełnie normalnie podobnie z nudnościami, jednego dnia bardzo mnie muli a innego wszystko jest ok Zaczęliśmy 9 tydzieńHej kochana jak się czujecie z maleństwami?
A dziękuje bardzo, bywa różnie, jednego dnia jestem strasznie zmęczona, leze cały dzień, nie mam na nic siły, a drugiego dnia czuje się zupełnie normalnie [emoji846] podobnie z nudnościami, jednego dnia bardzo mnie muli a innego wszystko jest ok [emoji846] Zaczęliśmy 9 tydzień [emoji8]