madzialena_baby
Fanka BB :)
Też chodzę do gamety.W gamecie u mnie 1000zl badania moje i męża , 800zl inseminacja + leki tez swoje kosztują +plus wizyty monitorujące przed inseminacja ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też chodzę do gamety.W gamecie u mnie 1000zl badania moje i męża , 800zl inseminacja + leki tez swoje kosztują +plus wizyty monitorujące przed inseminacja ...
Ja mam bezplatna inseminacje.Dziewczyny ja tez nie wiedziałam że może być bezpłatna.Moj lekarz dał mi skierowanie i mam na nfz.Szpital ul.Karowa WarszawaA mogę wiedzieć ile mniej wiecej wynosi inseminacja?
Bo masz w szpitalu robioną. A klinika prywatna to trochę inaczej działa.Ja mam bezplatna inseminacje.Dziewczyny ja tez nie wiedziałam że może być bezpłatna.Moj lekarz dał mi skierowanie i mam na nfz.Szpital ul.Karowa Warszawa
Witaj. I co Teraz? Lekarz coś poradził co macie robić?Witajcie ,
Jestem na tym forum po raz pierwszy za poradą mojej przyjaciółki. Staramy się o maleństwo od 3 lat. W tym miesiącu mielismy podejść do iui ale okazało się że mam grzybicę a mąż zapalenie wątroby typu b o którym nigdy wcześniej nie słyszał. Jestem załamana...
Ja w Chęcinach pod Kielcami .Też chodzę do gamety.
Ja w rzgowie koło łodzi.Ja w Chęcinach pod Kielcami .
Przemysli i minie mu okres buntu przeciez musi iśćHej ja brałam lek przeciwgrzybiczy a potem na odbudowanie flory bakteryjnej. Mąż ma iść do lekarza ale nie chce i tu problem
A mogę wiedzieć ile mniej wiecej wynosi inseminacja?