reklama
madzialena_baby
Fanka BB :)
Niepłodność idiopatyczna. Męża wyniki super, moje też może AMH mogło by być lepszeA znacie powód niepłodności ?
Motylkowo
Ile Ci wyszło??Niepłodność idiopatyczna. Męża wyniki super, moje też może AMH mogło by być lepsze
ola32
A znacie powód niepłodności ?
U nas też niby bez powodu, chociaż ja mam PCOS i bez wspomagania nie mam owulacji, a wyniki męża są na granicy normy, więc może IUI będzie rozwiązaniem...
kolor nadzieji
U mnie też wyniki ok u męża też w miarę dobrze jestem przed 3 iui jak nie wyjdzie to od lutego odrazu zaczynam procedurę in vitro.
A znacie powód niepłodności ?
Otulka5
Ja tez mialam laparoskopie i tez wszytsko okMój mąż jest rewelacyjny ( lekarz proponował z żarcie by został dawca). U mnie tez nic nie stwierdzili + sama robiłam badania i wszystko ok. Laparoskopia okazała się niepotrzebna bo wszystko drożne ;/
Ogólnie mam policystyczne jajniki i niedoczynność tarczycy. My zdecydowaliśmy sie na leczenie w Czechach i chyba leki byly mocniejsze i wkoncu prawy jajnik zareagowal
madzialena_baby
0,84Ile Ci wyszło??
Zosia280919
Zaciekawiona BB
Wrogi śluz. Ten cykl na sterydzie przez 5dni +zastrzyk Ovitrelle +progesteron przez 10dni. Dziś 18dc. Czekam. Jeśli przyjdzie @ w 1-3dc zaczynamy monitoring i podchodzimy do pierszwej inseminacji.Mój mąż jest rewelacyjny ( lekarz proponował z żarcie by został dawca). U mnie tez nic nie stwierdzili + sama robiłam badania i wszystko ok. Laparoskopia okazała się niepotrzebna bo wszystko drożne ;/
reklama
Motylkowo
Faktyczne wynik obniżony ale widział już wyniki poniżej 0,2 i coś lekarze próbowali robić ale dokładnie to nie wiem
Podziel się: