Może lepiej poczekaj jeszcze kilka dni, w 25 dniu może wyjść jeszcze negatywny i niepotrzebnie się zdenerwujesz, a po kilku dniach i tak powtórzysz test :-)Mam wyjazd w sobote i myslalam zeby zrobic test w sobite chociaż to bedzie 25 dc. Nie wiem czy to dobry pomysl...
reklama
Motylkowo
Fanka BB :)
Pierwsza nie udana w listopadzie. Byliśmy po przeziębieniu z mężem. Druga w grudniu ciąża biochemiczna (lekarz podejrzewał ze implantowano się w jajowodzie) w dniu spodziewanej miesiączki Beta 9 , trzy dni później 11 po czym okres. Teraz w styczniu 4.miałam trzecia i jestem przed testowaniem. Dziś robiłam test apteczny z czułością 10. I wyszedł negatywny. Jutro idę na betę bo muszę lekarzowi wysłać wynik. Ale to raczej formalność. Niepłodność idiopatyczna
U mnie też było plamienie, czytałam, że to normalne )Ja już jestem po 1 IUI ! Nic nie bolało jednak pojawiło się lekkie plamienie. Oby to nie było przeszkoda! Niestety udało mi się wyhodować tylko jeden pęcherzyk 22mm -dziś powinien pęknąć. Drugi pęcherzyk 15mm... wiec lipa. No nic teraz najgorsze czekanie! Dziękuje za kciuki :* :*
Będziesz próbować następnej inseminacji?Pierwsza nie udana w listopadzie. Byliśmy po przeziębieniu z mężem. Druga w grudniu ciąża biochemiczna (lekarz podejrzewał ze implantowano się w jajowodzie) w dniu spodziewanej miesiączki Beta 9 , trzy dni później 11 po czym okres. Teraz w styczniu 4.miałam trzecia i jestem przed testowaniem. Dziś robiłam test apteczny z czułością 10. I wyszedł negatywny. Jutro idę na betę bo muszę lekarzowi wysłać wynik. Ale to raczej formalność. Niepłodność idiopatyczna
kolor nadzieji
Witaj rozgosc się trzymam kciuki żeby się szybko udało.
Cześć Jestem tu nowa lecz z starym problemem Staramy się o dziecko już od 3,5 roku. Teraz jestem w trakcie 3 inseminacji. Mogę dołączyć do was??
kolor nadzieji
Ja czy biorę leki czy nie to zawsze po owulacji mam nabrzmiale
Czy wy tez macie nabrzmiałe piersi przez branie duphastonu??
madzialena_baby
Ja to w ogóle jestem nabrzmiała czuje się jakbym miała pęknąć.. a piersi tez, ale tak to i przed @ mamCzy wy tez macie nabrzmiałe piersi przez branie duphastonu??
reklama
Ma jesteśmy po pierwszej inseminacji, jak na razie trzymamy się założenia, że spróbujemy 3 razy a potem od razu in vitroTak do 5 potem im vitro w wakacje
Podziel się: