reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejo ja jednak jak doczekam to będę testować 4.12 .W nocy brzuch mnie bolał jak na okres ,teraz delikatnie ćmi ,ale piersi wogole mnie nie bolą (w zeszłym cyklu strasznie bolały).Myślę ,że chyba nic z tego :(.
Ja mam dokładnie tak samo! Powinnam dostać @ 6.12, brzuch już pobolewa, ale piersi w ogóle.

reklama
Hej dziewczyny. Miałam dziś testować ale nie pojechałam. Wczoraj rano dopadł mnie straszny ból z lewej strony. Trwał jakieś 15 min później cisza.. A o 22 poszłam normalnie do łazienki siku a tam wyleciało że mnie coś.. To nie był skrzep to był jakiś nablonek poprostu wyglądało to tak jak kawałek mięsa.. Przeżyłam szok.. Nie spałam cała noc myśląc o najgorszym.. Dziś dostałam okres.. Dzwoniłam do swojego lekarza to powiedział że to najprawdopodobniej z tabletek. Za dużo hormonów. Wizytę mam w środę.
[/QUOTE]O matko, współczuję... [emoji3525]

Dziewczyny ja już po iui pęcherz miał 22mm. Ale to już raczej moja ostatnia iui. Mąż powtórzył badanie nasienia(minął rok od leczenia chemioterapia) i wyniki są w miarę dobre. Doktor doradził żeby z pół roku starać się naturalnie może się uda [emoji173] jak nie to mamy jeszcze 7 słomek zamrożonych [emoji3]
Oby to była Wasza ostatnia próba [emoji6]

reklama
Do góry