To mamy podobnie. U mnie to samo poprzednim razem brzuch mnoe bolal jak na okres teraz cisza. Czasem cos zakluje i tyle. Też mnie świeta przerazajaU mnie totalny brak jakichkolwiek objawów, nawet naciąganych nie wiem co myśleć, staram się nie nastawiać ale nie da się do konca. A poza tym jestem zdołowana na sama myśl o świętach, w rodzinie tez wszyscy w ciąży, młodszy brat męża miesiąc po ślubie i już radosna nowina, tylko czekać aż na święta wszyscy będą pytac A KIEDY WY? Bo jakos nie czuje żeby tym razem się udało...
reklama
Ja mam stresa przed jutrzejszą betą jak przed jakimś egzaminem byle wytrzymać. Mnie bolą okropnie sutki i tyle objawówTo mamy podobnie. U mnie to samo poprzednim razem brzuch mnoe bolal jak na okres teraz cisza. Czasem cos zakluje i tyle. Też mnie świeta przerazaja
Hej .W zeszłym tygodniu miałam insiminacje ,dzisiaj mija dokładnie tydzień .Jakoś się nie nastawiam ,bo po co się za szybko rozczrowac.Brzuch czasami zaboli jak na @, czajami jajnik zakuje ,i czyje takie jakby "ruchy" w brzuchu ,aczkolwiek nie wiem dlaczego tak się dzieje .
Ja biorę dupka doustnie ale śluz taki zupełnie nieciekawy. Nic nadzwyczajnego. Poza tym, że bez leku to zazwyczaj miałam już plamieniaA zuważyłyscie jakiś śluz u siebie?
reklama
a kiedy testujesz?Ja biorę dupka doustnie ale śluz taki zupełnie nieciekawy. Nic nadzwyczajnego. Poza tym, że bez leku to zazwyczaj miałam już plamienia
Podziel się: