NiestetyI to się właśnie nazywa niesprawiedliwość

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NiestetyI to się właśnie nazywa niesprawiedliwość
Dziewczyny a Wy ile się już starcie?
Ciesze sie ze jakaś pozytywna myśl. Kochana napisz jak sie tobie udalo i ile sie staralas leczylas. Takie pozytywne historiee daja mi nadziejeDla tych co nie mają nadziei powiem że jeszcze nie mam wrażenie że jeszcze chwilę temu sama miałam poczucie beznadziei a teraz patrzę na malutka jak sobie pięknie śpi... Wiele jeszcze możliwości przed Wami, a może być tylko lepiej... Bo przecież już jest wspaniale, bo macie wspierających partnerów.
Tak mnie naszło na refleksję...
Pozdrawiam cieplutko!
A więc tak wizytę mam na 3 grudnia aby zobaczyć pęcherzyki przewidywana IUI między 4 a 6 grudnia (tak jak myślałam) muszę jeszcze w tym tygodniu zrobić (myślę że czwartek) badania hbsag, hcv, na chlamydie i biocenozę pochwy jak skończy mi się @ bo straciły "waznosc" ostatnio te badania były dobre więc zakładam że nic nie zmieniło mam nadzieję. Mam brać od dziś do środy 3 x 1 tabletka dziennie clostilbegyt.![]()
![]()