reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Część dziewczynki.

Dziś mam 9 DC byłam u lekarza na monitoringu.
Mam Endo ok 8 i dwa pęcherzyki na prawym 18 na lewym prawie 16 w niedzielę o 7 rano mam zrobić zastrzyk ovitrelle a w poniedziałek o 18 mam pierwsza inseminację.
Proszę trzymajcie kciuki za moją fasolkę żeby się pojawiła.[emoji110][emoji846]

reklama
Część dziewczynki.

Mam Endo ok 8 i dwa pęcherzyki na prawym 18 na lewym prawie 16 w niedzielę o 7 rano mam zrobić zastrzyk ovitrelle a w poniedziałek o 18 mam pierwsza inseminację.
Trzymam mocno :):)

Część dziewczynki.

Ooo to bardzo ladne pecherzyki ! :) trzymam mocno kciuki
✊

Część dziewczynki.

✊✊✊

Hej☺
Chciałam do Was dołączyć pierwszą inseminacje miałam 30 września czekam z niecierpliwością do poniedziałku żeby zrobić bete☺ trzymajcie za mnie kciuki żeby się udało❤
Hej
Hej☺
Chciałam do Was dołączyć pierwszą inseminacje miałam 30 września czekam z niecierpliwością do poniedziałku żeby zrobić bete☺ trzymajcie za mnie kciuki żeby się udało❤
Hej :) to dawaj znać jak wyniki trzymam kciuki ✊✊

reklama
Do góry