redferrari
Fanka BB :)
jak tam w piątek piąteczek piąteczunio?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak tam w piątek piąteczek piąteczunio?
Ja dobrze... właśnie ogarniam na ostatnią chwilę sesję z brzuszkiem, i mam nadzieję, że Alicja nie zaplanuje wcześniejszego wyjścia sesja za tydzień jak wszystko uda mi się dopiąćA no wlasnie relaksik ciąg dalszy [emoji3]
Urlopik do 7 [emoji3]
Błogie lenistwo, wysypianie sie na maxa, zbieranie energii na kolejny rok[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
A jak mamusie? [emoji3]
piękny bąbelekMy tez dzis po wizycie jest 8t6dz serduszko pieknie bije dzidzius slicznie rosnie jedyna martwiaca rzecza jest opryszczka na ustach która wczoraj mnie dopadla dostalam leki dla siebie i meza mam nadzieje ze nie bedzie to mialo zadnych konsekwencji...
Super [emoji3590] a opryszczka pierwsza czy kolejna ?My tez dzis po wizycie jest 8t6dz serduszko pieknie bije dzidzius slicznie rosnie jedyna martwiaca rzecza jest opryszczka na ustach która wczoraj mnie dopadla dostalam leki dla siebie i meza mam nadzieje ze nie bedzie to mialo zadnych konsekwencji...
My daliśmy radę zrobić sesję na 8 dni przed porodemJa dobrze... właśnie ogarniam na ostatnią chwilę sesję z brzuszkiem, i mam nadzieję, że Alicja nie zaplanuje wcześniejszego wyjścia sesja za tydzień jak wszystko uda mi się dopiąć
jestem wariatka i to bezwzględnie
Ja też mam nadzieję, że na 3,5 tygodnia przed dam radę... terminów nie było bo święta więc wiadomo jak jest... może się uda!My daliśmy radę zrobić sesję na 8 dni przed porodem
Super [emoji3590] a opryszczka pierwsza czy kolejna ?
My tez dzis po wizycie jest 8t6dz serduszko pieknie bije dzidzius slicznie rosnie jedyna martwiaca rzecza jest opryszczka na ustach która wczoraj mnie dopadla dostalam leki dla siebie i meza mam nadzieje ze nie bedzie to mialo zadnych konsekwencji...