reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mam do Was dziewczyny pytanie, czy Wy też bierzecie takie suplementy jak Miovarian, inofem? Mój gin ciągle mi przypomina na każdej wizycie żebym ciągle to brała, więc biore:tak: tylko czy to rzeczywiście działa to nie wiem...może tylko na moją głowę, przecież to suplement...o_O:confused:

reklama
Mam do Was dziewczyny pytanie, czy Wy też bierzecie takie suplementy jak Miovarian, inofem? Mój gin ciągle mi przypomina na każdej wizycie żebym ciągle to brała, więc biore:tak: tylko czy to rzeczywiście działa to nie wiem...może tylko na moją głowę, przecież to suplement...o_O:confused:
a masz pcos? generalnie piszą że potrafi czynić cuda :p ja nie doznałam a też brałam :D

Cześć Dziewczyny☺
Czytam Was od pół roku i dopiero odważyłam się napisać tutaj.
Jestem po |u| będzie to 7 dzien dzisiaj po zabiegu(jajeczko bylo na 25.5 w 9 dniu cyklu, zastrzyk i zabieg w 10 dniu) to było moje trzecie podejście z tym ze pierwszy zabieg.
Mam nadzieje że mogę się do Was dołączyć☺☺

reklama
Do góry