reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej wszystkim staraczkom :* Ja dziś 20 dc, biorę duphaston nadal i tu pojawiają się moje pytania ( mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie :p ) dziewczyny czy jeśli byłabym w ciąży to już powinnam czuć się inaczej? Żadnych zmian poza odbijaniem się do południa, żadnego bólu piersi itp. Są tu też w kóncu mamy ...

reklama
candygirl ja dopiero ok 7-9 tydzień miałam pierwsze objawy więc nie pomogę :)
Ja już spakowana , opieka dla małej załatwiona . rano jadę pewnie koło 9 do szpitala . Wam życzę powodzenia a sobie chyba spokoju :)

Cześć dziewczyny :)
Chciałabym dołączyć do Waszego grona sztaraczek. Jestem po pierwszej nieudanej inseminacji symulowanej. Niby u mnie i u męża wyniki badań są ok.
Tylko dziewczyny powiedzcie mi, jak radzicie sobie ze stresem i złymi emocjami, jak zwalczyć uczucie bezradności?:(:(:(

Candygirl, miałam dwie IUI. Przy obu brałam duphaston. Jedna nieudana druga udana. Przy obu czułam się tak samo.
Brzuch pobolewał dołem, piersi były normalne.
Pierwsze objawy ciążowe miałam ok 7t.c licząc od miesiączki.
Na tym etapie każdy "objaw" może świadczyć o powodzeniu lub porażce.
Tydzień szybko minie, zrobisz betę i bedziesz mieć wszystko czarno na białym. Jeszcze się nie doszukuj, nie nakręcaj, żyj każdym dniem.
Poza tym wiele kobiet ma tylko dwa objawy ciąży: brak @ i ok 4miesiąca rosnący brzuch.

Życzę cierpliwosci ;)
Kciuków nie puszczam ;)

Chciałabym dołączyć do Waszego grona sztaraczek. Jestem po pierwszej nieudanej inseminacji symulowanej. Niby u mnie i u męża wyniki badań są ok.
Tylko dziewczyny powiedzcie mi, jak radzicie sobie ze stresem i złymi emocjami, jak zwalczyć uczucie bezradności?:(:(:(
Cześć Kasia, witaj w naszych szeregach :) Powiedz coś więcej o sobie, ile czasu się staracie, ile masz lat i czy jest jakaś przyczyna niepowodzeń ?

Witaj @Kasia.wroclaw!
Napisz coś więcej o sobie, jakie mieliście badania zrobione przed IUI, jak długo walczycie, w jakim wieku jesteś?

Stresu z życia nie wyeliminujesz...tym bardziej podczas starań o dzidziusia.
Trzeba mocno wierzyć w powodzenie, wierzyć dopóki nie przyjdzie miesiączka. Potem podnieść się po niepowodzeniu i walczyć dalej. Nigdy się nie poddawać. Dopóki nie wyczerpiesz wszystkich możliwości. :)
Miałam dwie inseminację w 2015 roku. Druga się udała.
W najbliższym cyklu podchodzę do IUI i walczę o rodzeństwo dla mojego synka. Po ponad 1,5 roku od porodu cud się nie zdarzył i musieliśmy wrócić do kliniki.
I choć nie wiem jak będzie, mocno wierzę, że się uda. A wiem, że się udaje ;)
Życzę ci, żebyś szybko doczekała się swojego Cudu :)

Candy girl nie ma co się doszukiwać objawów. U mnie delikatne zawroty głowy, brzuch zawsze bolał jak na @. Piersi nigdy mnie nie bolą i jak byłam w ciąży tez średnio je czułam. Został Ci tylko tydzień wiec nie puszczam kciuków [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Cześć Kasiu! Nie będę powielała pytań od dziewczyn ale witam Cię w naszym gronie. Mam nadzieje ze się rozgościsz dobrze Ci będzie u nas [emoji6]
A stresu i złych emocji nie wyeliminujesz, niestety w naszym przypadku te dwa uczucia zawsze towarzysza ale znajdziesz w nas wsparcie w tych chwilach[emoji5]

reklama
Wiecie jak się wkurzyłam byłam na monitoringu po zastrzykach piękny pęcherzyk 21mm endometrium 10 ale mi inseminacji nie zrobią bo nie Ma lekarza przygotowującego nasienia bo robię na NFZ paranoja

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry