reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A brałaś jakiś zastrzyk wspomagający pęknięcie?
Pewnie. Od 6 cykli mialam monitoringi i niestety Pregnyl nie pomagal i co miesiac torbiel. We wrzesniu sie udalo ze po gonapeptylu pekl, wiec kiedy sie zdecydowalismy na IUI to podali mi podwojny gonapeptyl. I kicha. Zmarnowana kasa i czas. I mam dola. Taka mialam nadzieje ze sie uda bez IVF.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@zuzik85 ja jutro jadę na rozpisanie leków do iui, wiecie co, zadzwoniłam do kliniki umówić się do mojej Pani doktor na wizytę - okazało się że odchodzi na urlop macierzyński :) Więc umówiłam się do szefa wszystkich szefów do dr Mrugacza, czy ktoś miał z nim do czynienia? :)

@zuzik85 ja jutro jadę na rozpisanie leków do iui, wiecie co, zadzwoniłam do kliniki umówić się do mojej Pani doktor na wizytę - okazało się że odchodzi na urlop macierzyński :) Więc umówiłam się do szefa wszystkich szefów do dr Mrugacza, czy ktoś miał z nim do czynienia? :)
W Boćku się leczysz?[emoji6]w jakim mieście?
Ja.chodziłam do innego dr w Boćku w Białymstoku
A dr M...mówią na niego cudotwórca. Ale moi znajomi nie są zbyt zadowoleni...
A wizyty do niego 200 zł więcej...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny. Poczytuję to forum od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć do niego. Czy któraś z Was leczy się w Novum u dr Wojewódzkiego? Jakie są wasze wrażenia? Ja jestem po drugiej IUI pierwsza nieudana. W tym tygodniu testuje po drugiej, zobaczymy jak na razie żadnych objawów..

W Boćku się leczysz?[emoji6]w jakim mieście?
Ja.chodziłam do innego dr w Boćku w Białymstoku
A dr M...mówią na niego cudotwórca. Ale moi znajomi nie są zbyt zadowoleni...
A wizyty do niego 200 zł więcej...

Tak jestem w Boćku od samego początku, jestem zadowolona ogólnie, wiadomo czasami z pustego to i Salomon nie naleje więc jestem po prostu cierpliwa, zwłaszcza, że mieszkam za granicą to jestem zaocznie. I tak - w Białymstoku :) Wizyta u dr Mrugacza 250 zł, ale iui już w normalnej cenie i to on ma mi ją przeprowadzać

Tak jestem w Boćku od samego początku, jestem zadowolona ogólnie, wiadomo czasami z pustego to i Salomon nie naleje więc jestem po prostu cierpliwa, zwłaszcza, że mieszkam za granicą to jestem zaocznie. I tak - w Białymstoku :) Wizyta u dr Mrugacza 250 zł, ale iui już w normalnej cenie i to on ma mi ją przeprowadzać
A skład dokładnie z zagranicy?

reklama
Pierwsza wizyta u niego w kierunku niepłodności stoi 400 zł gdzie do innych-200.
Trochę przegięcie,nawet jeśli jest "taki dobry"...
Ja byłam u dr Pietrzyckiego. Zadowolona byłam. On mnie zdiagnozowal i zalecił laparoskopie. I w sumie przypadek sprawił że zmieniłam klinikę i lekarza.

Z tego co trafiłam dziś nie jestem jakoś do końca zadowolona...Jakoś za szybka wizyta i ogólnie zbyt optymistyczny chyba jeśli chodzi o wyniki moje i M
Miałam mojego wypytac o sporo rzeczy a on niestety na urlopie...

Do góry