reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej, UDAŁO SIĘ ZA PIERWSZYM RAZEM.iui mialam 6 maja a wczoraj robiłam test ciązowy, te dwie kreski to piękny widok. dzis robiłam badanie z krwi, beta-hsg mam 107,000 a progesteron 30,86. Mój lekarz kazał za dwa dni powtórzyć badanie żeby sprawdzić jak bardzo przyrosło jedno i drugie.
No w końcu się iui udała.! Gratuluję!

reklama
to moja pierwsza ale to nie zmienia faktu ze swoje wyczekaliśmy i wypłakaliśmy głownie ja :)
mamy za sobą staranie o adopcje która się nie udała, a teraz nikt nie zadecyduje z ludzi, którzy nie mają o mnie pojęcia czy będę mieć dziecko czy nie
A długo sie staraliście? Jaka była u Was przyczyna niepowodzeń?

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MAJ

24 - MoKa (I)- Monitoring cylku, Gynocentrum Katowice
25- .sowa0110. (I)- powtórka beta hcg :)
26 - Sylviia (II) - Beta HCG, Invicta Gdańsk
30 - Froncia (I)- Monitoring i iui,

CZERWIEC

02.06 - Cikulinka (V) - Beta HCG
02.06 - Sikulinda (III) - Beta HCG
09-11 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

@.sowa0110. gratulacje, cieszę się niezmiernie, to pokazuje, że uiu się udaje, oczywiście nie wszystkim ale skuteczność ma!!! Trzymam kciuki za piękne przyrosty i 40 nudnych tygodni :)))

Ktoś coś w kalendarzu?
@Bubu19821 , @natalix0 jak wasze wizyty? Coś wiadomo?

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MAJ

24 - MoKa (I)- Monitoring cylku, Gynocentrum Katowice
25- .sowa0110. (I)- powtórka beta hcg :)
26 - Sylviia (II) - Beta HCG, Invicta Gdańsk
30 - Froncia (I)- Monitoring i iui,

CZERWIEC

02.06 - Cikulinka (V) - Beta HCG
02.06 - Sikulinda (III) - Beta HCG
09-11 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

@.sowa0110. gratulacje, cieszę się niezmiernie, to pokazuje, że uiu się udaje, oczywiście nie wszystkim ale skuteczność ma!!! Trzymam kciuki za piękne przyrosty i 40 nudnych tygodni :)))

Ktoś coś w kalendarzu?
@Bubu19821 , @natalix0 jak wasze wizyty? Coś wiadomo?

26.05 monitoring przed II iui a i klinika GynCentrum a nie Gynocentrum ;)

Moka no to super....to niech nadal pęcherzyk rośnie ..:) ja idę 30.05 na monitoring i albo w tym dniu iui albo w nastepny zobaczymy czy coś urośnie ../. zawsze był pęcherzyk więc mam nadzieje ze i tym razem urośnie ... bo tez bez leków....... gleboko wierze że Nam sie uda za tym drugim razem.... :):):)

reklama
Do góry