reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ni dziwnego, jeśli faktycznie nie będą mogły. W końcu modlitwy i kalendarzyk raczej bardziej im nie pomogą a po co psuć sobie na starcie opinię:/

Vadera - po prostu brak mi słów na ten program, m rano czytał mi jakiś artykuł. Ja nie wiem czemu nie dadzą po prostu żyć każdemu. Co to da? Jedynie właśnie wyjazdy za granicę.

Marzen - aż musiałam się cofnąć, uśmiałam się nad tą Twoją zamianą.

Dziewczymy czy moglabym podpytac o cos, czy ktoras z was dostawala zastrzyki pregnyl ? Dzis jestem 11dpo zastrzyku i test wyszedl watpliwy, test k czulosci 25mlu, nie wiem co myśleć a na złość dzis niedziele a jutro swieto i na bete jechac nie moge

Dziewczymy czy moglabym podpytac o cos, czy ktoras z was dostawala zastrzyki pregnyl ? Dzis jestem 11dpo zastrzyku i test wyszedl watpliwy, test k czulosci 25mlu, nie wiem co myśleć a na złość dzis niedziele a jutro swieto i na bete jechac nie moge
Jedz dzis do szpitala...na izbie pobiora ci krew i jeszcze dzis bedziesz miala wynik bety. A my tylko w nia wierzymy...smigaj na ktew

Pytanie jaka dawkę miałaś podana 5000 czy 10000 j. ? Generalnie mówi sie ze ten 10000 utrzymuje sie do 10-Ciu dni. Mi juz po 7 czy 8 dniach od podania pregnylu 10000 testy czułości 10 wychodziły w bieli viziru, wiec jest szansa ze sie udało!! :)

reklama
Do góry