reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Nouvelle, ja tam wierzę, że się udało. Nie martw się na zapas.

Katharina, marzen, Buraq , Beti, kciuki za Wasze podejścia.

Vadera, a Ty masz termin na jeszcze ten rok, czy już następny?

Wiecie co, tak jak Anika nie wrzuciła w pierwszym momencie zdjęcia swojej księżniczki, tak jak się dużo nie odzywam bo w stopce mam suwaczek i jakoś nie chcę nikomu przez to przykrości robić :-( A że forum ogarniam z komórki to wyrzucenie i przywrócenie go strasznie długo trwa. Myślę o Was i trzymam kciuki.

reklama
MiMeMi na ten jeszcze. Najgorszy możliwy termin w roku: 28.12. Czyli ślizg w jedną albo drugą i święta, albo sylwester (i żeby nie było: nie szkoda mi, że stracę. Raczej boję się atmosfery i orhanizacji w szpitalu):/ Także mam nadzieję, że talent do spóźnialstwa odziedziczy po tacie:)

Vadera to będzie dopiero prezent na święta lub nowy rok:D Moja koleżanka rodziła w wigilię (o 19 urodziła) i na nic się nie skarżyła, a będziesz rodzić naturalnie czy cc?

Kath a do jakiego miasta jedziesz bo może któraś z nas może odebrać i Ci wysłać? A jak jednak będziesz musiała jechać, to wiem że dasz radę :) Lepiej/łatwiej się jedzie po trasie niż w mieście, mimo że ja też bardziej boję się tras to wiem że tak jest :)

Ostatnia edycja:
CZERWIEC

20-Vadera-usg genetyczne
22-Pyreczka- wizyta kontrolna u gin
23- Buraq - podgląd
28- Lazurytka -usg
29-Anika-wizyta u gin prowadzącego ciążę

LIPIEC

1-Marzen- podgląd
Ewik-iui
Katharina- stymulacja do ivf

Lumio, Kredko czekamy na Was
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać

Ostatnia edycja:
Beti zapamiętuj jutro wszystkie informacje :)

Kath no niestety tak bywa, że ciągle musimy się poświęcać :) Kath jedz powoli, nie stresuj się i dasz radę, zdałaś prawko więc potrafisz prowadzić - dasz radę :) !!! Ja to chyba wyssałam z mlekiem mojej mamci bo lubię prowadzić :) (Pół roku po zdaniu prawka pojechaliśmy z mężem do Włoch autem w dwóch kierowców :D ).
Kath dasz rade! Wiesz my z tych co nie ma na nas mocnych;-) dla pocieszenia dodam ze ja jezdze z kierownica po drugiej stronie:-D

Próbowałam, hehe, na początku ciężko :D

Vadera
no to termin niezły :) :) wierzę, że jak w szpitalu nie będą się godnie Tobą zajmować to ich postawisz do pionu :) !!

Vadera to będzie dopiero prezent na święta lub nowy rok:D Moja koleżanka rodziła w wigilię (o 19 urodziła) i na nic się nie skarżyła, a będziesz rodzić naturalnie czy cc?

Kath a do jakiego miasta jedziesz bo może któraś z nas może odebrać i Ci wysłać? A jak jednak będziesz musiała jechać, to wiem że dasz radę :) Lepiej/łatwiej się jedzie po trasie niż w mieście, mimo że ja też bardziej boję się tras to wiem że tak jest :)

Zobaczymy jak wyjdzie. Generalnie jak da radę nataralnie to naturalnie. Ale za bardzo jeszcze nie myślę, dość jeszcze stresòw i strachów po drodze ;)

Co do odbierania, dostarczania etc... Dziewczyny tak jak w cytacie. Pytanie nie boli. Jeśli ktoś coś z Wrocławia chętnie pomogę. Jak mi coś zostanie podeślę. Ja w ten sposób (forumowy/ogłoszeniowy) zdobywam taniej troszkę, albo bez potrzeby latania do lekarza co chwilę niektóre leki. Daje radę. Część leków, które mi zostały oddałam/sprzedałam.

Witajcie!

Beti, jutro notesik, ulubiony długopis i notuj wszystko to, co mogłoby z głowy ulecieć. Przechodzisz na drugą stronę mocy - to brzmi dumnie! :)

Vadera, z tymi terminami jest tak, że i tak Twój maluszek zdecyduje kiedy przyjdzie na świat (biorę pod uwagę poród sn a nie cc). A może uda się, że urodzisz o północy 1 stycznia i będzie pierwszy obywatel 2017 roku i będą zaszczyty od prezydenta, albo chociaż od premiera, albo chociaż wójta(?), sołtysa (?) :D

Kamisiu, konie to piękna pasja. A same zwierzęta potrafią czynić cuda z psychiką człowieka. Rozwijaj w sobie to zainteresowanie, bo kiedyś z pewnością to zaprocentuje.

Kredko, czy Ty prowadzisz notesik z info odnośnie badań etc.? Kiedyś miałaś taki plan :) :p

Katharina, no ja w Ciebie wierzę. Komu w drogę, temu trampki :) Dasz radę dziewczyno!

Ciężaróweczki, jak się macie?

Marzen, bociek znowu dreptał no! Ewidentnie Twój czas:-) :)

U nas był mały kryzys zdrowotny, walczyliśmy z kaszlem niewiadomego pochodzenia, dzisiaj już jest lepiej. Pozdrawiam Was wszystkie :) :*

reklama
Do góry