Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Mnie można dopisać na środę 12.05.2021 start IVFTroszkę się przezedzilo[emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie można dopisać na środę 12.05.2021 start IVFTroszkę się przezedzilo[emoji848]
Mam mam już się pilnie dopisujeTo ja troche zapełnie
KAROLCIA a Ty nie masz nic przypadkiem na dniach?
@kolor nadzieji mozesz mnie wpisać wstępna data porodu 15.11.2021
20.05 wizyta i USG
25.05 również wizyta
A przerzucilas sie na wątek o IVF? Bo ja szczerze mówiąc jeszcze nie patrzyłam ale ogólnie chyba nie chce za wiele czytać... tutaj czuje się bardzo dobrzeDużo dziewczyn poszło już w in vitro i załoga sie rozeszła
Nie mam zamiaru jakoś nie czuję potrzeby dołączać do kolejnego wątku, też jest mi tu dobrze i tutaj będę się udzielała męczy mnie ciągle czytanie komentarzy o wynikach kariotyu, mutacjach, kirach i innych rzeczach jestem pod opieką lekarza a jeśli będę miałam jakieś pytania to wolę się zapytać dziewczyn z naszego forum które są po in vitroA przerzucilas sie na wątek o IVF? Bo ja szczerze mówiąc jeszcze nie patrzyłam ale ogólnie chyba nie chce za wiele czytać... tutaj czuje się bardzo dobrze
Ja cały czas czekam na @Mnie można dopisać na środę 12.05.2021 start IVF
Mocno trzymam kciuki trzeba wierzyć do końca że się uda. Niech ktoś w końcu odczaruje tą passę porażekJeszcze ja czekam na wynik dzisiejszej bety piątkowy test negatywny ale nie tracę nadziei co za stres
Jeszcze ja czekam na wynik dzisiejszej bety piątkowy test negatywny ale nie tracę nadziei co za stres
To mam takie samo podejścieNie mam zamiaru jakoś nie czuję potrzeby dołączać do kolejnego wątku, też jest mi tu dobrze i tutaj będę się udzielała męczy mnie ciągle czytanie komentarzy o wynikach kariotyu, mutacjach, kirach i innych rzeczach jestem pod opieką lekarza a jeśli będę miałam jakieś pytania to wolę się zapytać dziewczyn z naszego forum które są po in vitro
Aaa kiedy planowo powinnaś dostać?Ja cały czas czekam na @