Również powodzenia :-) niedługo się u nas wyjaśniHej witamto u mnie podobnie jak u ciebie pierwsza iui i 9dpo. Powodzenia trzymam kciuki
![]()
reklama
WitamyCześć dziewczyny :-)
Jestem tu nowa. Czytam wątek od jakiegoś czasu i postanowiłam też napisać. Jesteśmy po pierwszej IUI AID, dziś 11 dpo. Bardzo bym chciała żeby się udało, ale też staram się nie nastawiać na to. Trzymam za Was mocne kciuki![]()
Jeszcze parę dni a już bym chciała wiedziećRównież powodzenia :-) niedługo się u nas wyjaśni

Trzymam kciukiCześć dziewczyny :-)
Jestem tu nowa. Czytam wątek od jakiegoś czasu i postanowiłam też napisać. Jesteśmy po pierwszej IUI AID, dziś 11 dpo. Bardzo bym chciała żeby się udało, ale też staram się nie nastawiać na to. Trzymam za Was mocne kciuki![]()
Dziękuję :-) jutro zrobię test a beta w czwartek, to będzie 14 dpo. Miałam pójść na betę jutro ale zrezygnowałam. Tyle czekałam a teraz się boję :-(Trzymam kciukikiedy testujesz?
HejCześć dziewczyny :-)
Trzymam kciuki. Ja jutro na betę po 3 iui, a Ty kiedy planujesz testować?
Powodzenia jutro. Ja w czwartek. Który to u Ciebie dzień po iui?Hej
Be_More_Happy
Fanka BB :)
HejkaPowodzenia jutro. Ja w czwartek. Który to u Ciebie dzień po iui?

reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Trzymam kciukiHej

Podziel się: