Również powodzenia :-) niedługo się u nas wyjaśniHej witam to u mnie podobnie jak u ciebie pierwsza iui i 9dpo. Powodzenia trzymam kciuki
reklama
Witamy zycze powodzonka, trzymam kciukiCześć dziewczyny :-)
Jestem tu nowa. Czytam wątek od jakiegoś czasu i postanowiłam też napisać. Jesteśmy po pierwszej IUI AID, dziś 11 dpo. Bardzo bym chciała żeby się udało, ale też staram się nie nastawiać na to. Trzymam za Was mocne kciuki
Jeszcze parę dni a już bym chciała wiedziećRównież powodzenia :-) niedługo się u nas wyjaśni
Trzymam kciuki kiedy testujesz?Cześć dziewczyny :-)
Jestem tu nowa. Czytam wątek od jakiegoś czasu i postanowiłam też napisać. Jesteśmy po pierwszej IUI AID, dziś 11 dpo. Bardzo bym chciała żeby się udało, ale też staram się nie nastawiać na to. Trzymam za Was mocne kciuki
Dziękuję :-) jutro zrobię test a beta w czwartek, to będzie 14 dpo. Miałam pójść na betę jutro ale zrezygnowałam. Tyle czekałam a teraz się boję :-(Trzymam kciuki kiedy testujesz?
HejCześć dziewczyny :-)
Trzymam kciuki. Ja jutro na betę po 3 iui, a Ty kiedy planujesz testować?
Powodzenia jutro. Ja w czwartek. Który to u Ciebie dzień po iui?Hej
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Hejka Również trzymam kciukiPowodzenia jutro. Ja w czwartek. Który to u Ciebie dzień po iui?
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Trzymam kciukiHej
Podziel się: