Braciszek fajny i dobrze mówi, jakby nie chodził w sutannie/habicie a ja bym nie miała męża to bym z nim na kawę poszła ja zamierzam za to zrobić to Link do: Oczyszczanie jajem - metoda szeptuchy (2 sposób) można się śmiać, można być sceptycznym ale religia i prastare wierzenia są tak ze sobą powiązane że jeśli próbuje się modlitw czy wizualizacji to można też tego a jajko jest mega ważnym symbolem zwłaszcza życia. Gdzieś tu też ktoś pisał o zachwianym biopolu i wizycie u radiestety i że potem była ciąża. Miłego dnia dziewczyny i samych pozytywnych myśli „Czucie i wiara silniej mówi do mnie niż mędrca szkiełko i oko” jakby to Adam Mickiewicz rzekłCzesc Kochana Wiem co czujesz .
Ja bardzo dlugo miałam żal , pretensje wręcz nienawiść , ale to tylko pogarszało mój stan .
Od poronienia w tym roku minie 5 lat. Jestem po 2 nieudanych iui. Jestem po laparohisteroskopi mam niedrozny prawy jajowod . Pandemia wszystko pokrzyzowala do kliniki mam 120km w jedna strone ale nie o tym chcialam napisac to tak w kwesti wyjasnienia moje sytuacji .
Mozesz z tego skorzystać lub nie .
Mi to zaczyna naprawde pomagać choc bylam negatywnie nastawiona . Jak znajdziesz czas tylko dla siebie w ciszy i spokoju posłuchaj tego to jest link nie boj sie to nie rzaden wirus pozdrawiam
reklama
Badałam jakiś miesiąc temu więc może przy jakichś badaniach w trakcie ciąży sprawdzę ponownie, na razie wydałam tyle kasy na ponowne badania przed transferem że nie mam już na nic.No właśnie przy Wit. D nie podali widełek ale potem jeszcze sprawdzę bo może nie zauważyłam . No jutro kupię już witaminę D3 bo biorę Eurythox a niby przy tych tabletkach to w ogóle trzeba brać Wit.D . Badasz co jakiś czas poziom tej Wit.D ?
Ja przy swoich mutacjach tylko metyle. Solgar wit b i actifolin kwas fol.Izzy a jaki bierzesz kwas foliowy i Wit. B12? Czytałam żeby lepiej brać metylowane formy kwasu foliowego zastanawiam się nad kupnem folian i metylokobalamina firmy solgar ale no nie wiem....
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Patrzyłam właśnie to ten actofolin jest znacznie tańszy niż kwas foliowy firmy solgar. A bierzesz jedna tabletkę kwasu foliowego czy dwie ? Przepraszam, że tak Cię pytam ale bardziej się teraz w to wszystko zagłębiam żeby jakiegoś błędu nie popełnić przedtem uważałam, że witaminy to witaminy ale teraz widzę , że jednak ma to znaczenie jakie...Ja przy swoich mutacjach tylko metyle. Solgar wit b i actifolin kwas fol.
Be_More_Happy
No rozumiem te badania są bardzo drogie a jak trzeba zrobić kilka naraz to się zawsze nazbiera niezła sumaBadałam jakiś miesiąc temu więc może przy jakichś badaniach w trakcie ciąży sprawdzę ponownie, na razie wydałam tyle kasy na ponowne badania przed transferem że nie mam już na nic.
eij
Ja łykam prenatal uno i do tego dodatkowo jeszcze D 3Ja też widocznie brałam za mało bo w Pregna Plus też jest tylko 2000j.
Dlatego właśnie biorę actifolin bo w Solgarze płaci się za firmę nie ma sprawy po to tu jesteśmy żeby się dowiadywać i korzystać z doświadczenia innych osób. Biorę 1 tabletkę i Tobie też wystarczy bo chyba wg badań nie masz niedoboru kwasu.Patrzyłam właśnie to ten actofolin jest znacznie tańszy niż kwas foliowy firmy solgar. A bierzesz jedna tabletkę kwasu foliowego czy dwie ? Przepraszam, że tak Cię pytam ale bardziej się teraz w to wszystko zagłębiam żeby jakiegoś błędu nie popełnić przedtem uważałam, że witaminy to witaminy ale teraz widzę , że jednak ma to znaczenie jakie...
Ja to łykam pół apteki aż mi mąż kupił takie pudełeczko z podziałem na dni i pory dnia żebym się nie pogubiła...Ja łykam prenatal uno i do tego dodatkowo jeszcze D 3
eij
Ja jak idę do apteki po odbiór leków to babeczka już wie co dla mnie, nic nie muszę mówićJa to łykam pół apteki aż mi mąż kupił takie pudełeczko z podziałem na dni i pory dnia żebym się nie pogubiła...
reklama
Be_More_Happy
Dziękuję bardzo Kochana chyba też tak kupię ten actofolin i Wit. B12 no i Wit.D3.Dlatego właśnie biorę actifolin bo w Solgarze płaci się za firmę nie ma sprawy po to tu jesteśmy żeby się dowiadywać i korzystać z doświadczenia innych osób. Biorę 1 tabletkę i Tobie też wystarczy bo chyba wg badań nie masz niedoboru kwasu.
Podziel się: