moje gratulacje, życzę pięknego przyrostuDziewczyny, u mnie 27dc, 11 dni po IUI. Beta nie jest szaleńczo wysoka ale 15,3 w poniedziałek powtórka
reklama
JK♥️♥️
Fanka BB :)
Najpiekniejasza beta ❤Dziewczyny, u mnie 27dc, 11 dni po IUI. Beta nie jest szaleńczo wysoka ale 15,3 w poniedziałek powtórka
@Tysiajm08 a co u Ciebie dobrego ?
U mnie 2dc. Powodzenia w tym obecnym. Musi się udać!@agawid milaś racje dziś witam się z 1dc.
Miałam taką mała nadzieje ze te plamienia to implantacja ale coż kolejna porażka. Miłego dnia Dziewczyny.
Be_More_Happy
Przykro mi bardzo@agawid milaś racje dziś witam się z 1dc.
Miałam taką mała nadzieje ze te plamienia to implantacja ale coż kolejna porażka. Miłego dnia Dziewczyny.
Qruszon
Hej dziewczyny
W pon ide na badania odnośnie zespołu antyfosfolipidowego trombofilii,
Poroniłam 2mc temu i mam AZS problemu skórne odkąd pamietam. Mój ginekolog nic nie wspominał o badaniach po poronieniu, lecz ja chce zrobić i szukać rozwiązania.
Mam pytania:
*) ile badanie na antykoagulant i IgM igA kosztują?
*) czy z wynikami isc do ginekologa czy hematologa?
Poroniłam 2mc temu i mam AZS problemu skórne odkąd pamietam. Mój ginekolog nic nie wspominał o badaniach po poronieniu, lecz ja chce zrobić i szukać rozwiązania.
Mam pytania:
reklama
Be_More_Happy
Hej ja robiłam w czwartek badania na zespół antyfosfolipidowy za zespół antykoagulant toczniowy płaciłam 82,50 chyba policzyli to razem bo nie mam wyszczególnione na rachunku igm, igg. Ja z wynikami pójdę do ginekologa można też iść do hematologa. Ja będę robić jeszcze na trombofilię wrodzoną bo niby żeby wykluczyć lub "odkryć" czy ma się ten zespół czy nie trzeba stęż zrobić badania na trombofilię. Mogę zapytać na czym polegają Twoje problemy skórne? U mnie latem mam takie podrażnienia skórne aż swędzi nie wiem czy to alergia na coś czy co... Nie wiem czy to od słońca czy skóra za sucha czy po prostu jakąś alergia zimą mam spokójHej dziewczyny
Mam pytania:
Podziel się: