Be_More_Happy
Fanka BB :)
Kochana bardzo tego Ci życzę dziękuję bardzo@OnaGośka Mam nadzieje, ze za dwa tygodnie powiem, to samo co Ty GRATULUJE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana bardzo tego Ci życzę dziękuję bardzo@OnaGośka Mam nadzieje, ze za dwa tygodnie powiem, to samo co Ty GRATULUJE
Kochana trzymam kciuki za CiebieJa też
No cudownie!No ciesze się bardzo . Pierwsza inseminacja
Oczywiście zostań tu z nami jeśli możesz i chceszKochana trzymam kciuki za Ciebie
Dziękuję Ja też Tobie życzę wszystkiego najlepszego spełnienia tego największego marzeniaKochane kobitki ❤
Pomimo tego że z miesiąca na miesiąc wydłuża się to wszystko i brak w dalszym ciągu dwóch kreseczek to chciałabym życzyć wam wszystkiego dobrego i oby każda z osobna dostała to o czym tak bardzo marzy ❤❤❤
Dziękuję bardzoGratulacje !!!! Właśnie myślałam o Tobie, że muszę wejść i zobaczy, że się udało !
Oczywiście zostanę z Wami nie ma innej opcjiOczywiście zostań tu z nami jeśli możesz i chcesz
Pewnie, nie ma co się nakręcać, ale pozytywne nastawienie pomaga! To już dzisiaj!Taaak czuje ekscytacje mam nadzieje ze się uda, ale nie nakręcam się, bo szanse nie są zbyt wielkie. gdzieś czytałam ze z 15000 tys kobiet 13 % zaszło w ciąże czyli co ósma jak dobrze liczę a 8,7 z nich w ciagle mnoga.