reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny,
Zdecydowałam i poszłam dzisiaj oznaczyć betę, o 7 juz pobierali mi krew 😂
Wzięłam ten przyspieszony wynik, wiecie może ile będę czekac ?

Słonecznego poniedziałku ❣️☀️
Mimi89 tez dzis poszłam na bete ja jestem 12 dni po 3iui. Trzymam kciuki za Ciebie ✊😀
O widzę testowania się zaczęły ☺️ Trzymam kciuki żeby były same pozytywne bety 🤗🤗

Ja również zaniżam statystyki ivf. Dzisaj 7dpt test bielusieńki i zaczynam krwawic. Także pozamiatane. @dar20 serdeczne gratulacje kochana. Trzymam również kciuki za testujące;)

Ja również zaniżam statystyki ivf. Dzisaj 7dpt test bielusieńki i zaczynam krwawic. Także pozamiatane. @dar20 serdeczne gratulacje kochana. Trzymam również kciuki za testujące;)
Ja bym tego jeszcze tak nie skreślała.. U mnie 7dpt była kreska, ale po dłuższym czasie.. Najpierw się cieszyłam, a później płakałam, że to jakaś rekcja chemiczna na teście. Dopiero 9dpt wyszedł bladzioch.

Ja w 7dpt miałam plamienia bo zarodek dopiero się implantowano a w 9dpt bladziuchna kreska. Głowa do góry[emoji3590]
Ja bym tego jeszcze tak nie skreślała.. U mnie 7dpt była kreska, ale po dłuższym czasie.. Najpierw się cieszyłam, a później płakałam, że to jakaś rekcja chemiczna na teście. Dopiero 9dpt wyszedł bladzioch.

reklama
Dziewczyny słuchajcie mam takie przeczucie ze moje owulacja jest dziś mam mnóstwo rzadkiego śluzu bolą mnie jajniki i dok brzucha i czuje się taka rozpulchniona albo sobie wkręcam albo to dziś ! Czekam na info od dr, ale jeśli się okaże ze mam racje to z moją IUI ?

Do góry