Ikwileenkindje
Aktywna w BB
To moja rekordowa kreskaPokaż tą swoją kreseczkę daj nacieszyć oko[emoji16]
18.10 powinnam mieć @.
Mam nadzieję, że za kilka dni będzie grubsza. Sprawdzę na pewno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja rekordowa kreskaPokaż tą swoją kreseczkę daj nacieszyć oko[emoji16]
Witajcie kochane, jestem tu nowa i czytam Wasze posty. Mam taką wielką prośbę. Jestem po pierwszym IUI, która odbyła się 11 listopada. Przed chwilą zrobiłam test i wyszedł negatywny. Z testowaniem miałam czekać do środy 25 listopada. Czy jest jakakolwiek szansa, że test zrobiłam za wcześnie, wieczorem i test z krwi może jednak wyjść? Czy raczej nie robic sobie nadziei? To jest jakaś masakra
Stanowczo za wcześnie. Testy sikane powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki. Mój lekarz zaleca 10 - 14 dni po inseminacji iść na betę.Witajcie kochane, jestem tu nowa i czytam Wasze posty. Mam taką wielką prośbę. Jestem po pierwszym IUI, która odbyła się 11 listopada. Przed chwilą zrobiłam test i wyszedł negatywny. Z testowaniem miałam czekać do środy 25 listopada. Czy jest jakakolwiek szansa, że test zrobiłam za wcześnie, wieczorem i test z krwi może jednak wyjść? Czy raczej nie robic sobie nadziei? To jest jakaś masakra
Popieram! Zdecydowanie za wcześnie na test sikany... głowa do góry! Jeśli chcesz najpierw zrobić test, to sugerowałabym go zrobić dopiero jak zacznie sie spóźniać @, choćby 1 dzien, nie wcześniej. Czasem nawet w dniu spodziewanej miesiączki wychodzi negatywny.. A najlepiej zrobić betę 14 dni po IUI i oszczędzić sobie niepotrzebnego stresu.Stanowczo za wcześnie. Testy sikane powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki. Mój lekarz zaleca 10 - 14 dni po inseminacji iść na betę.
Cześć, ja tez jestem po 1 IUI, która miałam 9.11.2020 i tez nie wytrzymałam i zrobiłam test w 11 dniu po. Dziewczyny podniosły mnie na duchu, ze to za szybko i ze to sikańce oszukańce wiec warto poczekać A najlepiej zrobić betę Jak któraś z dziewczyn napisała (bardzo utkwiło mi to w głowie) - póki nie ma @ wszystko się może zdarzyć trzymam mocno kciuki!Witajcie kochane, jestem tu nowa i czytam Wasze posty. Mam taką wielką prośbę. Jestem po pierwszym IUI, która odbyła się 11 listopada. Przed chwilą zrobiłam test i wyszedł negatywny. Z testowaniem miałam czekać do środy 25 listopada. Czy jest jakakolwiek szansa, że test zrobiłam za wcześnie, wieczorem i test z krwi może jednak wyjść? Czy raczej nie robic sobie nadziei? To jest jakaś masakra
Dzięki wielkie może faktycznie się spospieszyłam ale tyle razy miałam już negatywny test. Poczekam jeszcze. Dziękuję dziewczyny :*Popieram! Zdecydowanie za wcześnie na test sikany... głowa do góry! Jeśli chcesz najpierw zrobić test, to sugerowałabym go zrobić dopiero jak zacznie sie spóźniać @, choćby 1 dzien, nie wcześniej. Czasem nawet w dniu spodziewanej miesiączki wychodzi negatywny.. A najlepiej zrobić betę 14 dni po IUI i oszczędzić sobie niepotrzebnego stresu.
Ja miałam w dniu spodziewanej miesiączki negatywny wynik testu. Dziś jest 4 dni po terminie miesiączki i mój test wygląda tak. Myślę, że warto czekać do samego końca. Nie wskazane jest robienie wcześniej testów, bo może pokazać wynik pozytywny a ciąża może okazać się biochemiczna. Tak miałam poprzednim razem, po pierwszej inseminacji.Witajcie kochane, jestem tu nowa i czytam Wasze posty. Mam taką wielką prośbę. Jestem po pierwszym IUI, która odbyła się 11 listopada. Przed chwilą zrobiłam test i wyszedł negatywny. Z testowaniem miałam czekać do środy 25 listopada. Czy jest jakakolwiek szansa, że test zrobiłam za wcześnie, wieczorem i test z krwi może jednak wyjść? Czy raczej nie robic sobie nadziei? To jest jakaś masakra
Gratuluję to bardzo mnie pocieszyłaś. Oby ciąża przebiegała prawidłowo i urodził Ci się zdrowy dzidziuś. Powodzenia :*Ja miałam w dniu spodziewanej miesiączki negatywny wynik testu. Dziś jest 4 dni po terminie miesiączki i mój test wygląda tak. Myślę, że warto czekać do samego końca. Nie wskazane jest robienie wcześniej testów, bo może pokazać wynik pozytywny a ciąża może okazać się biochemiczna. Tak miałam poprzednim razem, po pierwszej inseminacji.
Zobacz załącznik 1204640