reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny. Co tam u was? Ja wróciłam do walki.najpierw normalna stymulacja na cyklu naturalnym, a może jakoś po nowym roku zaraz inseminacja. Chyba że lekarz od razu doradzi in vitro.
Narazie jestem po 5 dniach z lametta i trzech zastrzykach Menopuru. A w czwartek mam wizytę kontrolną.

Co u Was? Piszcie!
@kolor nadzieji gratulacje!!!!
Wróciłam tu żeby ci osobiście pogratulować, bo na innym wątku któraś dziewczyna napisała, że jest taka jedna kobitka co się tyle lat starała a teraz lipcówka!!! Brawo! To był ten pierwszy transfer? :)
Hej kochana. Super że znowu walczysz 😃👍 ja jestem po 2 nieudanej inseminacji i w sobotę mam monitoring przed 3.

reklama
Ja od 1dc brałam estrofem 3x1 w 9dc miałam monitoring Endo miało 9mm później w 12dc monitoring Endo 10,1mm i w tym dniu estrofem 4x1 i jeden lutinus dopochwowo wieczorem od 13dc estrofem 3x1 lutinus 3x1 i luteina 3x2 i na 17dc gin kazał się umówić na transfer bo miałam podawana blastke po transferze leki miałam takie same tylko dołożyłam sobie acard 1x1 wieczorem sama bo podobno ułatwia zagnieżdżanie[emoji4] i oczywiście cały czas biorę kwas foliowy u mnie to akurat pregna start[emoji846]
Dziewczyny jak u was wyglądał transeer sniezynki na cyklu sztucznym?
Ja od 3dc mam brac estrofem 3x1

Cześć kochana myślałam o tobie ostatnio gdzie się podziewasz i co u ciebie słychać[emoji846] dziękuję ci[emoji3590] tak pewnie ta kobietka to ja[emoji1787] tak pierwszy transfer i trafiony[emoji123] cieszę się że walczysz dalej i ruszyłas do przodu rezultaty napewno szybko przyjdą[emoji4] cały czas trzymam za ciebie kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
Noooooo trochę trwało to branie antyków. Ale lekarz powiedział.ze dość.... No i brałam to wszystko i jutro wizyta. Trochę a nawet bardzo się boje ze nic tam nie urosło bo w sumie mialam mała dawkę ... Lametta jedna dziennie przed 5 dni i potem trzy zastrzyki Menopuru po 75j. No zobaczymy.... Nie ma co gdybac... :)

Będzie dobrze[emoji123][emoji110][emoji3590]
Noooooo trochę trwało to branie antyków. Ale lekarz powiedział.ze dość.... No i brałam to wszystko i jutro wizyta. Trochę a nawet bardzo się boje ze nic tam nie urosło bo w sumie mialam mała dawkę ... Lametta jedna dziennie przed 5 dni i potem trzy zastrzyki Menopuru po 75j. No zobaczymy.... Nie ma co gdybac... :)

reklama
Oj tak mi przykro :( co mówią lekarze? Trzymam kciuki za trzecia inseminację. Do trzech razy sztuka :) a jesteś jakoś stymulowana czy tylko na naturalnym ?
Lekarz mówi że na brakuje nam tylko szczęścia, więc cierpliwie czekamy 😃 jestem na Aromku 2 x 1 w celu wyprodukowania 2, 3 pęcherzyków bo na naturalnym cyklu mam 1 więc zwiększamy szansę 🙃 w sobotę się okaże ile udało się wyhodowac.

Do góry