reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny byłam dziś w gamecie u dr Czecha i pierwszy raz ktoś się przyczepił do moich jajników. Niby mam tendencje do policytycznych jajników ale ich nie mam, niby mam tendencje do cukrzycy ale jej nie mam. Próbuję 3 raz iui w tym cyklu, i dr zapisał mi glucophage xr 1000. Czy ktoras z was miała takie coś i chce się podzielić wrażeniami? Dr. Czech jedzie na urlop i następna wizyta u dr skwerns. Czech powiedział że później będę mogła sobie wybrać u kogo chce być dalej prowadzona. Kogo byście wybrały? Jutro odpuszczam już invicta i próbuje teraz swoich sił w Gdyni. Pozdrawiam serdecznie
Ja brałam glucopgage xr w dawce 2000. Na poczatek sobie dozuj 500 przez kilka dni nawet do tygodnia. Możesz mieć po tym rewolucje. U Skweresa bylam raz na wizycie podczas nieobecnosci Czecha, bylam w trakcie stymulacji takze nic nie zmieniałam.

reklama
Do góry