reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
My od prawie 2 lat nie robiliśmy iui. Musiałam zrobić roczną przerwę bo zwichrowali mi strasznie hormony przez źle leczenie. Poza tym wysiadlam psychicznie. Potem trafiłam pod opieke prof Debskiego i wszystko wróciło do normy po detoksie i jego zaleceniach. Zmarł i znów zostałam w czarnej D... dopiero niedawno znalazłam dobrego lekarza. I teraz walcze z tarczyca. Nie wiem co będzie. Nie mogę ruszyć z miejsca bez dobrego tsh. Czekam i natura
Zwichrowali? Co to znaczy? Przrstymulowali Cie? Ja tez dopiero od niedawna znalazlam dobre 2 lekarki z powolania. Endokrynolog w luxmedzie i p dr w klinice, z ktora jestem na smsy. Wczesniej lekarze zapewniali, ze wszystko jest ok i daja mi 3 miesiace i tak lata lecialy. Dobre slowa nie pomogly...

reklama
Zwichrowali? Co to znaczy? Przrstymulowali Cie? Ja tez dopiero od niedawna znalazlam dobre 2 lekarki z powolania. Endokrynolog w luxmedzie i p dr w klinice, z ktora jestem na smsy. Wczesniej lekarze zapewniali, ze wszystko jest ok i daja mi 3 miesiace i tak lata lecialy. Dobre slowa nie pomogly...
Niepotrzebne leki, albo w ciemno w złym dniu cyklu. Porażka. Wiele przeoczen. Po 3 inseminacji torbiel zamiast ciąży. A potem za jakiś czas znów tylko , że 8cm. Po tym powiedziałam dość i zaczął się detoks lekowy.

Jeśli to nie tajemnica to z nasieniem ok ? A wiek ? U mnie 29 na liczniku, maz 10 więcej. U nas nasienie bylo kiepskie ... 2 procent morfologia. Po diecie i Wit poprawa i wszystko w normie

Dobry lekarz to podstawa, niestety różnie można trafić, też wiem z własnego doświadczenia ...
U mnie było od początku sporo pecha. Co pociągnęło dalsze komplikacje nerwy i łzy. Po 2 latach bladzenia znalazłam lekarza z wiedzą i duszą. Strasznie przeżyłam śmierć prof.Debskiego. Był wybitnym specjalistą i to dzięki niemu jestem unormowana hormonalne.

Trzymam kciuki za pomyślny wynik ;-) czekamy wszyscy na dobre nowiny

U mnie było od początku sporo pecha. Co pociągnęło dalsze komplikacje nerwy i łzy. Po 2 latach bladzenia znalazłam lekarza z wiedzą i duszą. Strasznie przeżyłam śmierć prof.Debskiego. Był wybitnym specjalistą i to dzięki niemu jestem unormowana hormonalne.
Ta dusza i zaangażowanie lekarza właśnie to ...

Trzymam kciuki za pomyślny wynik ;-) czekamy wszyscy na dobre nowiny
Ta dusza i zaangażowanie lekarza to jest właśnie to ❤️

reklama
Do góry