reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
My od prawie 2 lat nie robiliśmy iui. Musiałam zrobić roczną przerwę bo zwichrowali mi strasznie hormony przez źle leczenie. Poza tym wysiadlam psychicznie. Potem trafiłam pod opieke prof Debskiego i wszystko wróciło do normy po detoksie i jego zaleceniach. Zmarł i znów zostałam w czarnej D... dopiero niedawno znalazłam dobrego lekarza. I teraz walcze z tarczyca. Nie wiem co będzie. Nie mogę ruszyć z miejsca bez dobrego tsh. Czekam i natura
Zwichrowali? Co to znaczy? Przrstymulowali Cie? Ja tez dopiero od niedawna znalazlam dobre 2 lekarki z powolania. Endokrynolog w luxmedzie i p dr w klinice, z ktora jestem na smsy. Wczesniej lekarze zapewniali, ze wszystko jest ok i daja mi 3 miesiace i tak lata lecialy. Dobre slowa nie pomogly...

reklama
Zwichrowali? Co to znaczy? Przrstymulowali Cie? Ja tez dopiero od niedawna znalazlam dobre 2 lekarki z powolania. Endokrynolog w luxmedzie i p dr w klinice, z ktora jestem na smsy. Wczesniej lekarze zapewniali, ze wszystko jest ok i daja mi 3 miesiace i tak lata lecialy. Dobre slowa nie pomogly...
Niepotrzebne leki, albo w ciemno w złym dniu cyklu. Porażka. Wiele przeoczen. Po 3 inseminacji torbiel zamiast ciąży. A potem za jakiś czas znów tylko , że 8cm. Po tym powiedziałam dość i zaczął się detoks lekowy.

Jeśli to nie tajemnica to z nasieniem ok ? A wiek ? U mnie 29 na liczniku, maz 10 więcej. U nas nasienie bylo kiepskie ... 2 procent morfologia. Po diecie i Wit poprawa i wszystko w normie

Dobry lekarz to podstawa, niestety różnie można trafić, też wiem z własnego doświadczenia ...
U mnie było od początku sporo pecha. Co pociągnęło dalsze komplikacje nerwy i łzy. Po 2 latach bladzenia znalazłam lekarza z wiedzą i duszą. Strasznie przeżyłam śmierć prof.Debskiego. Był wybitnym specjalistą i to dzięki niemu jestem unormowana hormonalne.

Trzymam kciuki za pomyślny wynik ;-) czekamy wszyscy na dobre nowiny

U mnie było od początku sporo pecha. Co pociągnęło dalsze komplikacje nerwy i łzy. Po 2 latach bladzenia znalazłam lekarza z wiedzą i duszą. Strasznie przeżyłam śmierć prof.Debskiego. Był wybitnym specjalistą i to dzięki niemu jestem unormowana hormonalne.
Ta dusza i zaangażowanie lekarza właśnie to ...

Trzymam kciuki za pomyślny wynik ;-) czekamy wszyscy na dobre nowiny
Ta dusza i zaangażowanie lekarza to jest właśnie to ❤️

reklama
Do góry